ΕΛΛΑΔΑ

Πανό και συνθήματα κατά των Τούρκων σε διεθνή αγώνα στην Κρήτη

Πανό και συνθήματα κατά των Τούρκων σε διεθνή αγώνα στην Κρήτη

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Βραζιλία και την Τουρκία για το Socca World Cup που γίνεται στο Ρέθυμνο διεκόπη μετά την ανάρτηση πανό ενάντια στους Τούρκους και συνθήματα εις βάρος του Ερντογάν.

Τα όσα γίνονται στην Τουρκία και η τουρκική εισβολή στη Βόρεια Συρία έγιναν αφορμή για να διακοπεί η αναμέτρηση του Socca World Cup ανάμεσα στη Βραζιλία και την Τουρκία από Έλληνες που με πανό και συνθήματα καταδίκασαν την εισβολή.

Συγκεκριμένα στο 9o λεπτό της αναμέτρησης στο κέντρο του γηπέδου υπήρξε μια παρέα Ελλήνων που ανέβασαν ένα πανό που έγραφε "Against Turkish Fascism" ενώ με συνθήματα τους εις βάρος του Ερντογάν και υπέρ των Κούρδων ανταρτών ανάγκασαν τους διαιτητές να διακόψουν την αναμέτρηση.

Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα προσπάθησαν να πάρουν και μια σημαία της Τουρκίας αρά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν πήρε έκταση.

Το ματς διεκόπη με κάποιους Τούρκους ποδοσφαιριστές να νοιώθουν προσβεβλημένοι από την κατάσταση και να προσπαθούν να αντιδράσουν αλλά και αυτοί με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων επέστρεψαν στον πάγκο τους.

Μετά από περίπου δέκα λεπτά και μετά από αρκετές εκκλήσεις από τα μεγάφωνα οι διαιτητές συνομίλησαν στους Τούρκους ποδοσφαιριστές οι φίλαθλοι απομακρύνθηκαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε εκ νέου.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ