ΕΛΛΑΔΑ

Ορίστηκαν τα μπαράζ: Πλατανιάς - ΟΦΗ την Κυριακή

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την Κυριακή (19/5) στα Χανιά, στο γήπεδο των Περιβολίων, θα γίνει το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ ανάμεσα σε Πλατανιά και ΟΦΗ. Η ρεβάνς την Τετάρτη (22/5) στο "Θ. Βαρδινογιάννης".

Το απόγευμα της Τετάρτης (15/5) έγινε η κλήρωση των αγώνων μπαράζ ανάμεσα σε Πλατανιά και ΟΦΗ. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο των Περιβολίων στα Χανιά την Κυριακή (19/5), ενώ η ρεβάνς την Τετάρτη (22/5) στο "Θ. Βαρδινογιάννης".

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΦΗ κυνηγά την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, ενώ από την πλευρά τους οι Χανιώτες την επάνοδο σε αυτή. Ο ΟΦΗ τερμάτισε στην 13η θέση της Super League, ενώ ο Πλατανιάς στη δεύτερη, στη Football League.

Λόγω της προσφυγής του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της επικύρωσης της Super League στο Διαιτητικό Δικαστήριο η κλήρωση έγινε με τη μορφή "Ομάδα Super League" και "Ομάδα Football League".

Το πρώτο παιχνίδι θα καλυφθεί από την ΕΡΤ, η οποία έχει ζητήσει να γίνει το παιχνίδι στις 19.00. Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα και η ρεβάνς, που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη Nova.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ