ΕΛΛΑΔΑ

"Δύο οπαδοί του Ολυμπιακού οδήγησαν τους Σέρβους στο αεροδρόμιο"

"Δύο οπαδοί του Ολυμπιακού οδήγησαν τους Σέρβους στο αεροδρόμιο"
INTIME SPORTS

Λοστοί, ξύλινα κοντάρια, φωτοβολίδες, φόρμες του Παναθηναϊκού και μασελάκι μποξέρ. Η δικογραφία για το ξύλο στο "Ελ. Βενιζέλος" ανάμεσα σε Σέρβους και Κροάτες αποκαλύπτεται από την ελληνική έκδοση της Huffington Post.

Το μέγεθος του "πολέμου" που είχε στηθεί από χούλιγκαν στο περιθώριο του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ περιγράφεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση και στο ρεπορτάζ της huffingtonpost.gr.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτή οπαδοί του Ολυμπιακού οδήγησαν στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" τους Σέρβους, οι οποίοι επιτέθηκαν στους 30 Κροάτες, οι οποίοι είχαν φιλοξενηθεί από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δύο Ελλήνων, παρότι ήταν οπαδός του Ολυμπιακού, βρέθηκαν επτά πράσινες φόρμες με το λογότυπο της ομάδας του Παναθηναϊκού. Από τον χώρο της συμπλοκής οι αστυνομικοί είχαν συλλέξει δεκάδες αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση όπως λοστούς, ξύλινα κοντάρια, φωτοβολίδες, τσάντες, κινητά τηλέφωνα και ένα προστατευτικό μασελάκι μποξέρ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ στο ρεπορτάζ της huffingtonpost.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ