ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πέθανε ο οπαδός των "ερυθρόλευκων"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο φίλος του Ολυμπιακού που "κατέρρευσε" στην κεντρική θύρα κάτω από τα επίσημα του "Γ. Καραϊσκάκης", μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, κατέληξε. Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "ερυθρόλευκοι".

Την τελευταία του πνοή άφησε ο οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης", "κατέρρευσε" στην κεντρική θύρα κάτω από τα επίσημα. Ο άτυχος φίλος των "ερυθρόλευκων" διεκομίσθη στο νοσοκομείο, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε.

Σημειώνεται ότι ο ιατρός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Θέος, για αρκετά λεπτά έδινε μάχη για να τον επαναφέρει και ζήτησε άμεσα φορείο, καθώς ήταν ξεκάθαρο πως ήταν απαραίτητη η διακομιδή του φιλάθλου στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δημάρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα".

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε σε post στο facebook: "Δεν υπάρχουν λόγια. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους".

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία ανέφερε: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σημερινού αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο ΠΑΟΚ εκφράζει συλλυπητήρια για το θάνατο του οπαδού του Ολυμπιακού
Συλλυπητήρια από την ΑΕΚ για το θάνατο του φιλάθλου του Ολυμπιακού
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Πράσινα" συλλυπητήρια για τον θάνατο του φιλάθλου στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ