ΕΛΛΑΔΑ

Όλες οι λεπτομέρειες για το VAR

ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ VAR ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ VAR ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τέσσερα VIDEOS για το Video Assistant Referee, το οποίο μπαίνει στην καθημερινότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η κόκκινη κάρτα, το πέναλτι, τι είναι ο VAR και πότε παρεμβαίνει.

Το VAR έρχετα. Το Video Assistant Referee αποτελεί τη νέα πραγματικότητα στη διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του πρωταθλήματος της Super League 1 για τα επόμενα χρόνια.

Χθες (20/8), σε ξενοδοχείο της Αθήνας Την παρουσίαση του τρόπου λειτουργίας του έκανε ο VAR Referee Project Leader της ΕΠΟ, Μιχάλης Κουκουλάκης, ο οποίος επίσης τόνισε ότι το σύστημα είναι καινούρΓιο και σαν τέτοιο χρειάζεται προσοχή και υπομονή, εστίασε στην πολύ καλή εκπαίδευση και προετοιμασία των διαιτητών που ασχολούνται με το VAR και ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο αυτό θα εφαρμοστεί στα γήπεδα της Super League 1.

Ο κ. Κουκουλάκης έδωσε πληθώρα στοιχείων, στην πιο εκτεταμένη παρουσίαση για το σύστημα που έχει γίνει ως τώρα στην Ελλάδασε κοινό που δεν αποτελούνταν από ανθρώπους της διαιτησίας. Μάλιστα, κάλυψε και μεγάλο αριθμό αποριών, απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις.

Ας αρχίσουμε να το γνωρίζουμε καλύτερα, με τα εισαγωγικά video γραφικών, το οποίο θα βοηθήσει τον κόσμο να το κατανοήσει καλύτερα το νέο σύστημα.

VAR: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

VAR: ΠΕΝΑΛΤΙ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο VAR;

ΠΟΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο VAR;

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ