ΕΛΛΑΔΑ

Όλες μαζί για το παιχνίδι!

Όλες μαζί για το παιχνίδι!

Η ΕΠΟ οργανώνει το Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Γήπεδο Βριλησσίων το 1ο Ποδοσφαιρικό Φεστιβάλ Κοριτσιών Fair Play με τη συμμετοχή επτά ακαδημιών από αντίστοιχες ομάδες της Αττικής.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία οργανώνει το Σαββατοκύριακο, 17 και 18 Ιουνίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Βριλησσίων το 1ο Ποδοσφαιρικό Φεστιβάλ Κοριτσιών Fair Play με τη συμμετοχή επτά ακαδημιών από αντίστοιχες ομάδες της Αττικής.

Υπό το σύνθημα «Όλες μαζί για το παιχνίδι», οι επτά ομάδες της Αττικής ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Ομοσπονδίας και οι παίκτριές τους θα έχουν τη χαρά να συμμετάσχουν σε ένα διήμερο ποδοσφαιρικό πάρτι, το οποίο θα περιλαμβάνει από αγώνες επίδειξης έως επιμορφωτικές ομιλίες από το επιστημονικό προσωπικό εξειδικευμένους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και από παιχνίδια δεξιοτήτων μέχρι zoumba session!

Οι 120 αθλήτριες των σωματείων ΑΟ Βριλήσσια, Ολυμπιάδα Υμηττού, Άγιος Δημήτριος Αθηναϊκή, Ζωγράφου, Ακράτητος, Φοίνικας Αγίας Σοφίας, Αστέρας Χαϊδαρίου θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους, να αναδείξουν τις αρχές του Fair Play και να αποδείξουν ότι το ποδόσφαιρο είναι πρώτα και πάνω απ' όλα ένα παιχνίδι: το κορυφαίο και πιο διαδεδομένο στον πλανήτη.

Η πρωτοβουλία που ανέλαβε και υλοποιεί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αφορά κορίτσια από 12 έως 16 ετών και συμπίπτει με την ταυτόχρονη προώθηση του προγράμματος της UEFA Together#WePlayStrong, το οποίο φιλοδοξεί να καταστήσει το ποδόσφαιρο ως το υπ’ αριθμόν 1 σπορ για γυναίκες στην Ευρώπη.

Το διήμερο φεστιβάλ «Όλες μαζί για το Παιχνίδι», θα εγκαινιάσει και νέους λογαριασμούς social media, το περιεχόμενο των οποίων θα είναι αφιερωμένο στις υποδομές και στην ανάπτυξη του αθλήματος, τόσο για το γυναικείο, όσο για το ανδρικό ποδόσφαιρο νεαρών ηλικιών.

Facebook: Ελληνική Ποδοσφαιρική Οικογένεια (@HellenicFootballFamily)

Instagram: Hellenic Football Family

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ