ΕΛΛΑΔΑ

Οι ποδοσφαιριστές απειλούν με αποχή απ' το νέο πρωτάθλημα!

Οι ποδοσφαιριστές απειλούν με αποχή απ' το νέο πρωτάθλημα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση και απείλησε με αποχή απ' την αγωνιστική δράση τη νέα σεζόν, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματα των ποδοσφαιριστών της Super League και της Stoiximan.gr Football League!

Το μεσημέρι της Δευτέρας (08/05), τα μέλη του ΠΣΑΠ πραγματοποίησαν Γενική Συνέλευση, όπου κι αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα προκειμένου να γίνουν άμεσα δεκτά τα αιτήματά τους!

Συγκεκριμένα, μέσω επίσημης ανακοίνωσης με τίτλο "Τέλος η κοροϊδία!", ενημέρωσαν πως θα απέχουν από το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, από τα πρωταθλήματα της Super League και της Stoiximan.gr Football League, όπως και από το Κύπελλο Ελλάδος, εάν έως τότε δεν έχει ενεργοποιηθεί το Εγγυητικό Ταμείο και δεν έχει, ήδη, από την έναρξη προετοιμασίας των ομάδων, υπογραφεί συμβόλαιο για την ασφαλιστική κάλυψη των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Stoiximan.gr Football League.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μέλη του Π.Σ.Α.Π., θα απέχουν από το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου, από τα πρωταθλήματα της Super League και της Football League, όπως και από το Κύπελλο Ελλάδος, εάν έως τότε δεν έχει ενεργοποιηθεί το Εγγυητικό Ταμείο και δεν έχει, ήδη, από την έναρξη προετοιμασίας των ομάδων, υπογραφεί συμβόλαιο για την ασφαλιστική κάλυψη των συναδέλφων μας, των ομάδων της Football League.

Η Διοίκηση του Π.Σ.Α.Π. θα προχωρήσει, άμεσα, σε σειρά επαφών με την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου, όπως και σε κάθε, απαραίτητη, νομική ενέργεια ενώ θα ενημερώσει για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τόσο για το Εγγυητικό Ταμείο όσο και για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, τους συναδέλφους μας της Εθνικής Ελλάδος ζητώντας την αρωγή τους, με κάθε κατάλληλο τρόπο.

Ο Π.Σ.Α.Π., αντιμετώπισε με πνεύμα συνεργασίας και με θετική διάθεση και καλοπιστία, την, παρατεινόμενη, εκκρεμότητα για την ενεργοποίηση του Εγγυητικού Ταμείου, όπως και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την ασφάλιση των συναδέλφων μας, των ομάδων της Football League.

Μέχρι εδώ, όμως !

Οι ποδοσφαιριστές, ενωμένοι, θα διεκδικήσουν έως το τέλος αυτά που συμφωνήθηκαν και όσα δικαιούνται και εάν δεν καλυφθούν πλήρως, μπάλα δεν παίζουν.

Όχι άλλη καθυστέρηση, όχι άλλη κοροϊδία !

Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ. Μην το ξεχνάτε αυτό!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ