STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Οι ομάδες θέλουν Super League με 16 και του χρόνου, ανένδοτος ο Βασιλειάδης!

Οι ομάδες θέλουν Super League με 16 και του χρόνου, ανένδοτος ο Βασιλειάδης!

Εκπρόσωποι της Super League σε συνάντησή τους με τον υφυπουργό αθλητισμού ζητούν να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση τη νέα σεζόν και ο Γιώργος Βασιλειάδης τους απάντησε "καλή επιτυχία", δείχνοντας την διάθεσή του να μην το συζητήσει.

Χάσμα υπάρχει ανάμεσα στον Γιώργο Βασιλειάδη και τους εκπροσώπους των ομάδων της Super League, στη συνάντηση που έχουν στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού, με αφορμή το θέμα της αναδιάρθρωσης, το οποίο για τον κ. Βασιλειάδη δεν αποτελεί καν θέμα συζήτησης και διαπραγμάτευσης.

Την αντιπροσωπεία του συνεταιρισμού αποτελούν ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης, και οι κ.κ. Μάρκου (ΑΕΛ), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Δάρρας (Πανιώνιος), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Μπούσης, Πουρσανίδης, Σαμαράς (ΟΦΗ), Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ) και Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης).

Από τον υφυπουργό ζητούν να μην ισχύσει η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων για τη νέα σεζόν και να παραμείνει ως έχει η μεγάλη κατηγορία με 16 ομάδες και τα εν ισχύ συμβόλαια με την ΕΡΤ, αφού σύμφωνα με τους ίδιους η συνεργασία είναι απολύτως επιτυχημένη.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν το διαπραγματεύεται και τους είπε ότι αν θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο, τότε "καλή επιτυχία", δείχνοντας ότι δεν έχει την παραμικρή διάθεση να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα, καθώς "ό,τι συμφωνήσαμε πέρυσι, ισχύει..." .

Προφανώς, αναφέρεται στο ότι η αναδιάρθρωση έχει περάσει στην προκήρυξη του πρωταθλήματος και είναι προαπαιτούμενο για τη συμφωνία των επτά ομάδων με την ΕΡΤ για το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο. Αν δεν προχωρήσει η αναδιάρθρωση, τότε θα βρεθούν ξανά "άστεγες".

Αυτό που υποστηρίζουν οι ομάδες από τη μεριά τους, είναι πως το πρωτάθλημα βρίσκεται πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε και δεν υπάρχει ακόμα το νομικό πλαίσιο για τη δημιουργία της Super League 2, όμως η αλήθεια είναι πως ο υφυπουργός είναι έτοιμος και περιμένει την επιστολή της ΕΠΟ, ώστε να φέρει την τροπολογία στη Βουλή και να προχωρήσει η σύσταση του νέου πρωταθλήματος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ