ΕΛΛΑΔΑ

Οι εκλογές στην ΕΠΟ είναι το επόμενο μεγάλο σίριαλ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr καταγράφει τα δεδομένα για τα οποία προέκυψε συναίνεση στη συνάντηση των Big-4 και στέκεται στις πρόωρες εκλογές στην ΕΠΟ, που θα αποτελέσουν το επόμενο μεγάλο σίριαλ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από τη σύσκεψη των Big-4 προέκυψαν κάποια δεδομένα για τα οποία υπήρξε συναίνεση και όλα δείχνουν ότι θα μας απασχολήσουν λιγότερο στο μέλλον (νέος ξένος αρχιδιαιτητής και περισσότεροι ξένοι διαιτητές), ενώ άνοιξε ένα μεγάλο κεφάλαιο, αυτό των εκλογών στην ΕΠΟ, οι οποίες -όπως ανακοινώθηκε δια στόματος Χούμπελ- θα διεξαχθούν νωρίτερα από τον Οκτώβριο που προβλέπεται στο καταστατικό της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, με τον Μέλο Περέιρα να πιστοποιείται πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν, κάτι που αποτελεί πάγιο αίτημα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, τη συμφωνία να σφυρίζουν σε ακόμη περισσότερα ματς ξένοι διαιτητές, αλλά και το γεγονός ότι θα ενταθούν οι προσπάθειες για τη γρήγορη ένταξη της νέας τεχνολογίας για τη γραμμή του οφσάιντ στο ελληνικό VAR, όλα δείχνουν ότι η μεγάλη ένταση γύρω από τα θέματα διαιτησίας, δεν αποκλείεται σιγά - σιγά (και με λίγη καλή διάθεση από όλες τις πλευρές) να καταλαγιάσει.

Το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη συνάντηση των Big-4 την Τετάρτη, είναι αυτό των εκλογών στην ΕΠΟ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν οριστικά το καλοκαίρι και το παρασκήνιο γύρω από αυτές αναμένεται να μας απασχολήσει περισσότερο από κάθε τι στο άμεσο μέλλον.

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΡΞΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ υποστήριξε στις δηλώσεις του ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην Ομοσπονδία θα διεξαχθούν νωρίτερα, προκειμένου να γίνουν υπό την εποπτεία των διεθνών συνομοσπονδιών, καθώς αν αυτές διεξαχθούν μετά το καλοκαίρι, όταν και θα αποχωρήσουν οι FIFA και UEFA από το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα είναι εφικτό κάτι τέτοιο.

Δεν αποκλείεται πάντως, πίσω από τα λόγια του προέδρου της επιτροπής παρακολούθησης, να κρύβονται σχέδια των ανθρώπων των διεθνών συνομοσπονδιών για αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών, κάτι που δεδομένα θα ανοίξει νέο κύκλο αντιδράσεων. Σοφότεροι σχετικά με το εν λόγω σενάριο ενδέχεται να γίνουμε στο επόμενο ραντεβού των Big-4 που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί προσεχώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το νέο ραντεβού, τα τρία "όχι" Σαββίδη για Γραμμένο και η γραμμή του VAR

Νωρίτερα οι εκλογές, περισσότεροι ξένοι διαιτητές

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ