ΕΛΛΑΔΑ

Ο βουρκωμένος Κιάσσος αποχαιρετά τον Γκέραρντ με συγκινητικό video

Ο βουρκωμένος Κιάσσος αποχαιρετά τον Γκέραρντ με συγκινητικό video

Ο Κώστας Κιάσσος αποχαιρέτησε μέσω video που δημοσίευσε στο Facebook τον πρώην προπονητή του στον ΟΦΗ, Ευγένιο Γκέραρντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Σε πένθος βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο με την απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ. Ο σπουδαίος Ολλανδός προπονητής έφυγε σε ηλικία 77 ετών αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία ποδοσφαιρική κληρονομιά. Γενιές ποδοσφαιριστών που μεγάλωσαν με τον "Μίστερ" κι ένας σύλλογος, ο ΟΦΗ, που ταυτίστηκε μαζί του.

Ένας εξ' αυτών, ο Κώστας Κιάσσος , ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό αποχαιρέτησε τον "Μίστερ" με video που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Βουρκωμένος κι εμφανώς συγκινημένος από την απώλεια του σπουδαίου Ολλανδού προπονητή, τον ευχαρίστησε για το γεγονός ότι εκτός από ποδοσφαιριστή, τον διαμόρφωσε κι ως άνθρωπο. Διαβάστε το περιεχόμενο του μηνύματος του Κώστα Κιάσσου και δείτε ακολούθως το video:

"Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Σίγουρα δεν είναι για μένα ο,τι πιο ευχάριστο να ανεβάζω ένα βιντεάκι για έναν άνθρωπο που μας αποχαιρέτησε πριν από λίγα λεπτά. Πληροφορήθηκα για το γεγονός, γιατί βρίσκομαι στο εξωτερικό και είμαι μακριά. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίστερ, στον Μανώλη, στην Κατερίνα. Θέλω από τη μεριά μου να σε ευχαριστήσω για όλα αυτά που έχεις κάνει για μένα κι όλα αυτά που έδωσες αυτά τα χρόνια. Ήταν πάρα πολλά. Δεν φθάνει μόνο ένα ευχαριστώ. Με διαμόρφωσες και σαν άνθρωπο.

Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω. Αλλά, είναι ίσως λίγο δύσκολο για εμένα αυτή τη στιγμή. Σ' ευχαριστώ για όλα. Δεν θα μπορώ να είμαι εκεί πέρα, στο μεγάλο σου αντίο. Ίσως να μην έχω τη δύναμη κιόλας να το κάνω. Βρίσκομαι μακριά, θα έρθω όμως σύντομα να σε δω. Εύχομαι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει και θα σε κοιτάζω εκεί ψηλά, γιατί ξέρω ότι κι από εκεί θα χαμογελάς. Όπως χαμογελάς, σε όλα τα παιδιά που είχες, όλα αυτά τα χρόνια. Θα σ' αγαπάω για πάντα, καλό ταξίδι Ευγένιε".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ