Ο Βασιλειάδης άκουσε παράπονα από τη Football League

Βασιλειάδης

Αντιπροσωπεία της Football League συναντήθηκε με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Ο κύκλος συναντήσεων του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, περιελάμβανε σήμερα (22/5) και εκπροσώπους της Football League για το θέμα της αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι άνθρωποι της τρίτη τη τάξει πλέον κατηγορίας βρέθηκαν στο γραφείο του υφυπουργού, με επικεφαλής τον Λεωνίδα Λεουτσάκο και του εξέφρασαν τα παράπονα τους για την αναδιάρθρωση, θεωρώντας πως είναι αδικημένοι, αφού δεν τους αντιστοιχούν αρκετά χρήματα, όπως στις δύο πιο πάνω κατηγορίες.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης υπερασπίστηκε τις αλλαγές που έγιναν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεσμεύτηκε να προσπαθήσει να βρεθούν επιπρόσθετοι οικονομικοί πόροι, δείχνοντας κατανόηση στα παράπονά τους. Πάντως, θεωρεί πως ήταν αναγκαίες οι διαρθρωτικές αλλαγές που έγιναν.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η σιωπή του Kawhi Leonard κρύβει έναν ανείπωτο εφιάλτη

Η τραγική ιστορία του σταρ των Raptors, ο λόγος που ποτέ δεν απαντά στην ερώτηση "είσαι καλά;".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

"Ο Giannis έκλαιγε με αναφιλητά"

Ο Χρήστος Σαλούστρος, μπήκε στο studio του I Pod This Game με τον Χάρη Σταύρου και μοιράστηκε ανέκδοτες, ανατριχιαστικές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.