ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου
Ογκουνσότο

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο είναι εδώ! Ο Νιγηριανός επιθετικός βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα και συμμετέχει στις προπονήσεις του Κερανού Αγγελοχωρίου. (PHOTO).

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες ο Πάτρικ Ογκουνσότο. Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής πέρασε στη χώρα μας τις γιορτές και εξακολουθεί και παραμένει στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Κερανού Αγγελοχωρίου, που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε στη χώρα μας ο Πάτρικ ήταν τη σεζόν 2013-2014. Στο πρώτο μισό είχε παίξει στον Αχαρναϊκό και στο δεύτερο στην Ερμιονίδα. Στην Ελλάδα φόρεσε και τις φανέλες των Εργοτέλη, ΟΦΗ, Αναγέννηση Επανωμής και Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου

Πρόσφατα ο 33χρονος είχε δοκιμαστεί στην KMSK Deinze, ομάδα δεύτερης κατηγορίας Βελγίου, ενώ στις 16 Αυγούστου είχε φιλοξενηθεί στον Sport24 Radio 103.3 και είχε μιλήσει για όσα βίωσε στην Ελλάδα.

Εδώ και λίγες μέρες λαμβάνουν μέρος στην προπόνηση της ανδρικής μας ομάδας δυο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές ο Πατρίκ Ογκου...

Δημοσιεύτηκε από FCA 77 - Keravnos Aggelochori στις Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ