ΕΛΛΑΔΑ

Ο Παπασταθόπουλος στο πλευρό του 17χρονου Παύλου

Ο Παπασταθόπουλος στο πλευρό του 17χρονου Παύλου
INTIME SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υποστηρίζει την καμπάνια που ξεκίνησε για τη συγκέντρωση χρημάτων για τον Παύλο Σωτηριάδη, ο οποίος δίνει μάχη με τη λευχαιμία.

Μάχη με τη λευχαιμία δίνει ο 17χρονος, Παύλος Σωτηριάδης, εδώ και δυο χρόνια και για το λόγο αυτό ξεκίνησε μια καμπάνια για την συγκέντρωση χρημάτων και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται στο πλάι του, στηρίζοντας την προσπάθεια.

Ο νεαρός πρέπει να μεταφερθεί στην Βοστώνη και το κόστος είναι πολύ υψηλό, με τον διεθνή αμυντικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ να αναφέρει στη σελίδα του στο Facebook: "Είναι υποχρέωσή μας όλοι να βοηθήσουμε αυτό το παιδί. Όσο μπορεί ο καθένας! Το έχει άμεση ανάγκη".

Ποιος είναι ο Παύλος Σωτηριάδης:

Ο Παύλος Σωτηριάδης είναι ένα αγόρι 17 χρονών από τα Θερμά Σερρών. Ο Παύλος δεν διαφέρει σε τίποτα από τους συνομήλικους του. Όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του πηγαίνει στο λύκειο, κάνει βόλτες με τους φίλους του, αγαπά το μπάσκετ και τον αθλητισμό, τους υπολογιστές και τη μουσική. Σ' εκείνο όμως που ξεχωρίζει ο Παύλος είναι ότι αγωνίζεται εναντία στη λευχαιμία δυο χρόνια τώρα. Με μια αξιοθαύμαστη υπομονή που δεν έχουν συνήθως άτομα της ηλικίας του. Με δύναμη κι επίμονη. O Παύλος πάσχει από λευχαιμία τύπου Τ. Παρόλο που ο αδερφός του είναι συμβατός δότης, ο οργανισμός του δεν δέχθηκε την μεταμόσχευση μυελού των οστών, στην οποία έχει υποβληθεί. Για να σωθεί και κερδίσει την μάχη της ζωής, πρέπει να μεταφερθεί στην Αμερική, στην Βοστώνη, κάτι που συνεπάγεται ένα πολύ υψηλό οικονομικό κόστος, που δεν μπορεί να συγκεντρωθεί μόνο από φίλους, συγγενείς και συντοπίτες στα Θερμά Νιγρίτας όπου μένει. Εμείς μαθαίνοντας την ιστορία του Παύλου αποφασίσαμε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Ο δικός μας τρόπος είναι γνωστός. Όποιος αθλητής ή συλλέκτης θέλει να δώσει οποιοδήποτε αθλητικό ενθύμιο για να βγει σε δημοπρασία υπέρ του Παύλου, απλώς επικοινωνεί μαζί μας και το κανονίζουμε. Όποιος από την άλλη θέλει να βοηθήσει άμεσα οικονομικά τον Παύλο, μπορεί να το κάνει. Όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά του βρισκόταν σε αναμονή, ώστε το υπουργείο Υγείας να εγκρίνει την έκδοση λογαριασμού. Πλέον, ο λογαριασμός έχει εκδοθεί και όποιος το επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει στον αγώνα που δίνει ο Παύλος για τη ζωή του καταβάλλοντας χρήματα στον εξής λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡΙΘΜ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 428/537100-79

ΙΒΑΝ GR8101104280000042853710079

ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΟΥΣΑΝΑ

ΚΩΔ.SWIFT (BIC): ΕΤΗΝGRAA

Το ποστάρισμα του Παπασταθόπουλου:

Είναι υποχρέωσή μας όλοι να βοηθήσουμε αυτό το παιδί. Όσο μπορεί ο καθένας!Το έχει άμεση ανάγκη. We all have to stand...

Posted by Sokratis Papastathopoulos on Monday, February 29, 2016
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ