ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ντέμης "υποκλίθηκε" στον Μέσι

Ο Ντέμης "υποκλίθηκε" στον Μέσι
Ντέμης Νικολαΐδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Ντέμης Νικολαΐδης ανέβασε μία φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι στην επίσημη σελίδα του στο facebook και υποκλίθηκε στα κατορθώματα του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αλλά και γενικότερα στην ποιότητα του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Clasico, επικρατώντας με 3-2 της Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" για την 33η αγωνιστική της La Liga. Το "buzzer beater" γκολ του Λιονέλ Μέσι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε μία τεράστια νίκη στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Όπως είναι λογικό, τα κατορθώματα του Αργεντινού σούπερ σταρ δεν έμειναν ασχολίαστα απ' τους πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων ήταν κι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ ανέβασε μία φωτογραφία τού "Λιο" στην επίσημη σελίδα του στο facebook, γραφοντας:

"Έβλεπα το χθεσινό παιχνίδι μεταξύ Ρεάλ και Μπάρτσα και σκέφτηκα, για άλλη μία φορά, πόσο τυχερός ήμουν - που έστω και σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο - έπαιξα κάποια χρόνια της ζωής μου ποδόσφαιρο. Πόσο τυχερός είμαι που βλέπω αυτόν τον μοναδικό ποδοσφαιριστή".

Δείτε την ανάρτηση:

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ