Ο Κουκουλάκης πήγε στην Πορτογαλία για να μάθει το VAR

Ο Κουκουλάκης πήγε στην Πορτογαλία για να μάθει το VAR

Στην Πορτογαλία βρέθηκε ο υπεύθυνος για το πρότζεκτ του VAR στην Ελλάδα, Μιχάλης Κουκουλάκης, προκειμένου να ενημερωθεί και να λάβει γνώσεις για το πώς θα πρέπει να το χειρίζονται οι Έλληνες διαιτητές.

Το Video Assistant Referee μπαίνει στην ελληνική πραγματικότητα και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα το δούμε στη Super League. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για ένα πολύ σπουδαίο πρότζεκτ, το οποίο θα βοηθήσει στο να γίνονται λιγότερα λάθη και παράλληλα να περιοριστεί η μεγάλη καχυποψία που υπάρχει ανάμεσα στους παράγοντες και στις ομάδες τους.

Ο υπεύθυνος του ελληνικού VAR, Μιχάλης Κουκουλάκης, βρέθηκε στην Πορτογαλία και παρακολούθησε από κοντά τη μηνιαία συγκέντρωση των διαιτητών της ιβηρικής χώρας, μαθαίνοντας αρκετά πράγματα. Άλλωστε, όπως έχει αναφερθεί και παλαιότερα στο Sport24.gr, το μοντέλο της Πορτογαλίας ταιριάζει στην Ελλάδα και αυτό αναμένεται να ακολουθήσει.

"Αυτό που θέλουμε πρωτίστως, είναι να μάθουμε την πραγματικότητα που έφεραν το VAR στο ποδόσφαιρο. Γι' αυτό ήταν μια σπουδαία εμπειρία να μάθω απ' αυτούς που το κάνουν καλά, όπως είναι οι Πορτογάλοι. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα με ποιο τρόπο λειτουργεί αυτό το εργαλείο", ανέφερε ο Μιχάλης Κουκουλάκης μετά το πέρας της συνάντησης.

Εκ μέρους της Πορτογαλίας, ο Χοσέ Φοντέλας Γκόμες, ανέφερε πως η χώρα του είναι έτοιμη να βοηθήσει όποιον της το ζητήσει, λέγοντας μεταξύ άλλων πως "φυσικά έχουμε την δυνατότητα να συνεργαστούμε και να μοιραστούμε την εμπειρία μας".

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24