ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κουκουλάκης λέει "αντίο" στην Ευρώπη

Ο Κουκουλάκης λέει "αντίο" στην Ευρώπη
INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης ορίστηκε στο Σιόν-Λίβερπουλ για τους ομίλους του Europa League που θα είναι το 55ο και τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του εκτός των συνόρων.

Οι τίτλοι τέλους στην ευρωπαϊκή καριέρα του Μιχάλη Κουκουλάκη θα πέσουν την ερχόμενη Πέμπτη (10/12), στο παιχνίδι της Σιόν με την Λίβερπουλ, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο διεθνής ρέφερι που δεν είναι στη λίστα των διεθνών διαιτητών για το 2016, είχε πάρει το σήμα της FIFA το 2008 και είχε κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο στις 22/5 την συγκεκριμένη χρονιά σε αγώνα της elite round του Euro 2008 σε επίπεδο u19, ανάμεσα στην Γερμανία και την Αλβανία (2-0).

Από τότε διαιτήτευσε σε 54 παιχνίδια στην Ευρώπη συνολικά από τα οποία τα 32 ήταν για το Europa League, το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, το Κύπελλο Ιντερτότο και προκριματικά του Champions League και τα εφτά σε επίπεδο εθνικών ομάδων ανδρών (προκριματικά για Euro ή Μουντιάλ).

Βοηθοί του ορίστηκαν οι Αλέξανδρος Γρεβένης και Χρύσα Κουρομπύλια, επιπρόσθετοι οι Χαράλαμπος Καλογερόπουλος και Ανδρέας Παππάς και 4ος ο Χρήστος Μπαλτάς.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ