ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γεραπετρίτης στη συνάντηση με UEFA και FIFA στη Νιόν

Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών "Εκλογή Βουλευτών", την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών "Εκλογή Βουλευτών", την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την ελληνική Κυβέρνηση στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με FIFA και UEFA στη Νιόν.

Την Πέμπτη (30/1), λίγο μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, διαβάσατε πως ελληνικό κλιμάκιο θα μεταβεί στην έδρα της UEFA στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, συνάντηση στην οποία θα συμμετέχει και η FIFA, με σκοπό να παρθούν μέτρα και να μπει ένα τέλος σε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες.

Το πρόσωπο που τελικά που θα εκπροσωπήσει την ελληνική Κυβέρνηση στη συνάντηση είναι ο Γιώργος Γεραπετρίτης, δεξί χέρι του Πρωθυπουργού και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο ΕΚΠΑ και Υπουργός Επικρατείας.

Υπενθυμίζεται ότι από την κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου απών θα είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης, εξέλιξη που δεδομένα προκαλεί ενδιαφέρον σχετικά με την επόμενη μέρα του Υφυπουργού Αθλητισμού στην Κυβέρνηση.

Για το κρίσιμο θέμα είναι απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αφήσει εκτός πλάνου τον Αυγενάκη, ο οποίος μέχρι νεωτέρας παραμένει, αλλά δεν θα ασχολείται με τα ζητήματα του ποδοσφαίρου. Στόχος του ταξιδιού είναι να συνταχθεί ένα μνημόνιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ