ΕΛΛΑΔΑ

Ο Φεράντο έκλεψε την παράσταση στη γιορτή του ΠΣΑΠ

38η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ / ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
38η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ / ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

O Χουάν Φεράντο, που αποχώρησε στις αρχές του 2020 από τον Βόλο λόγω προβλήματος υγείας, βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος τεχνικός της περασμένης σεζόν στην Football League στη γιορτή του ΠΣΑΠ.

Ο Χουάν Φεράντο ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν αρκετά τη φετινή σεζόν καθώς με αυτόν στον πάγκο του ο νεοφώτιστος στη Super League 1, Βόλος, είχε πολύ καλό ξεκίνημα.

Δεν ήταν όμως γραπτό για τις δύο πλευρές να ολοκληρώσουν μαζί την παρθενική σεζόν της ομάδας της Μαγνησίας στη μεγάλη κατηγορία, καθώς ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Ισπανό τεχνικό αναφορικά με την όρασή του, είχε ως αποτέλεσμα να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους στις 2 Ιανουαρίου.

Ανεξάρτητα όμως από αυτή την εξέλιξη, ο Φεράντο ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε τον Βόλο στα μεγάλα σαλόνια τη σεζόν 2018-19 (και έναν χρόνο νωρίτερα είχε κερδίσει μαζί του τον προβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία) και για αυτό βραβεύτηκε στη γιορτή του ΠΣΑΠ την Τρίτη ως ο κορυφαίος τεχνικός της Fooball League για την περασμένη σεζόν.

38η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ / ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
38η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ / ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Σας ευχαριστώ. Είμαι χαρούμενος γιατί την περσινή σεζόν δούλεψα με μια καλή ομάδα. Δεν είναι ατομικό το βραβείο, είναι ομαδικό και τους ευχαριστώ όλους", δήλωσε ο Ισπανός που ήταν παρών στην εκδήλωση για να πάρει το βραβείο του.

Σημειώνεται πως συνυποψήφιοι του Χουάν Φεράντο ήταν ο Γιάννης Τάτσης που βρέθηκε πέρυσι στον πάγκο του Πλατανιά και ο Αλέκος Βοσνιάδης, που εργάστηκε πέρυσι για τον Ηρακλή και τα Χανιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πασχαλάκης και Παπαδοπούλου μαζί στα βραβεία του ΠΣΑΠ
Καρυπίδης σε Αυγενάκη: "Αφηστε το πρωτάθλημα να κριθεί στο γήπεδο"
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ