ΕΛΛΑΔΑ

Ο αθλητικός κόσμος αποχαιρετά τον Γκέραρντ

Ο αθλητικός κόσμος αποχαιρετά τον Γκέραρντ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί το χαμό του Ευγένιου Γκέραρντ, ο οποίος έφυγε απ' τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Η είδηση του θανάτου του Ευγένιου Γκέραρντ όπως ήταν λογικό συγκίνησε όλον τον ελληνικό αθλητισμό με τις περισσότερες ΠΑΕ να εκφράζουν μέσω ανακοινώσεων τους τα συλλυπητήρια τους για τον χαμό του Ολλανδού.

Τόσο η Super League όσο και οι περισσότερες ΠΑΕ της Super League αλλά και της Football League δεν ξέχασαν τον Γκέραρντ και θέλησαν να πουν το ύστατο χαίρε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:
"Ο ΟΦΗ μας, έγινε σήμερα, πραγματικά,πολύ φτωχός. Καλό ταξίδι Μίστερ. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ, Ολλανδέ"!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
"Το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε φτωχότερο. Η απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ είναι τεράστια γιατί «έφυγε» ένας δάσκαλος του αθλήματος, ένας φανατικός φιλέλληνας που με τα χρόνια έγινε πραγματικός Έλληνας, μια χαρισματική προσωπικότητα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Ευγένιε... #RIP".

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
"Μία από τις πιο γνώριμες, αγαπητές και αξιοσέβαστες φυσιογνωμίες του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ο Ευγένιος Γκέραρντ, ένας άνθρωπος που έμοιαζε να είναι πάντα «παρών» στο ποδόσφαιρό μας σαν υπόδειγμα ήθους και σαν σημείο αναφοράς κάθε ωραίας ποδοσφαιρικής ιστορίας θα ανήκει στο εξής στο «Πάνθεον» του ελληνικού αθλητισμού. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:
"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς τους οικείους του Ευγένιου Γκέραρντ, αλλά και της ευρύτερης οικογένειας του ΟΦΗ. Ο Ευγένιος Γκέραρντ αποτέλεσε εμβληματική μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και δη του ποδοσφαίρου της περιφέρειας".

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
"Με βαθιά οδύνη για τον χαμό του Ευγένιου Γκέραρντ η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Ευγένιος Γκέραρντ υπήρξε μία εκ των πλέον εμβληματικών μορφών στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και αποτελεί τεράστια τιμή και παρακαταθήκη για την ομάδα μας το γεγονός ότι την υπηρέτησε από δύο διαφορετικά πόστα ως τεχνικός σύμβουλος δίπλα στον Τόνι Σαβέβσκι το 2000 και πέντε χρόνια αργότερα ως διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ. Το στίγμα του Ευγένιου Γκέραρντ θα παραμείνει ανεξίτηλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με την προσφορά του θα αποτελεί διαχρονικά πρότυπο προς μίμηση.Καλό ταξίδι, δάσκαλε"!

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
"Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ, ενός σημαντικού προπονητή, ενός σπουδαίου φιλέλληνα".

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ για το χαμό του. Ο Ευγένιος Γκέραρντ τίμησε το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρόσφερε σε αυτό διαχρονικά".

Η ανακοίνωση του Πλατανιά:
"Το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε από σήμερα φτωχότερο με την απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ, ενός μεγάλου δασκάλου και σημαντικού φιλέλληνα. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του".

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:
"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εκφράζει τη βαθιά θλίψη της και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Ευγένιου Γκέραρντ, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Ευγένιος Γκέραρντ αποτέλεσε για πολλά χρόνια άνθρωπο-κόσμημα του ποδοσφαίρου μας. Καλό ταξίδι".

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:
" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ, ο οποίος με όσα προσέφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την προσωπικότητα και το ήθος του κέρδισε την καθολική αποδοχή και αναγνώριση".

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:
" Μία από τις πιο σπουδαίες, αγαπητές και αξιοσέβαστες φυσιογνωμίες του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ο Ευγένιος Γκέραρντ, ένας άνθρωπος πραγματικά κύριος και από τους ελάχιστους που πρόσφεραν πραγματικά στον αθλητισμό.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε από σήμερα φτωχότερο με την απώλειά του. Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει Δάσκαλε…".

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας:
"ΗΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑεκφράζει τα θερμά τηςσυλλυπητήριαστην οικογένεια τουΕυγένιου Γκεράρντ. Θα τον θυμόμαστε για όσα προσέφερε διαχρονικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Η ανακοίνωση της Ξάνθης:
"Η ποδοσφαιρική οικογένεια του A.O. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ, ενός ανθρώπου που προσέφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας την καθολική αποδοχή και την αναγνώριση με το πολυετές έργο του".

Η ανακοίνωση της Super League:
"Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του Ευγένιου Γκέραρντ και απευθύνει στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια.Η σημαντική προσφορά του Ευγένιου Γκέραρντ στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα παραμείνει ανεξίτηλη στις μνήμες όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης".

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του Ευγένιου Γκέραρντ στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ο σπουδαίος Ευγένιος Γκεραρντ είχε ‎μοναδική παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή και άφησε το ξεχωριστό στίγμα της προσωπικότητας, των ποδοσφαιρικών του γνώσεων και προπονητικών του ικανοτήτων όπου κι αν εργάστηκε".

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:
"Καλό παράδεισο Δάσκαλε...το όνομα σου θα είναι για πάντα γραμμένο στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Σε ευχαριστούμε για όλα. Αιωνία σου η μνήμη".

Η ανακοίνωση του Άρη:
"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Ο Ολλανδός προπονητής ήταν από τους ανθρώπους που απολάμβαναν του καθολικού σεβασμού, αφήνοντας το προσωπικό του ανεξίτηλο στίγμα τόσο στην ομάδα του Ο.Φ.Η. όσο και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…".

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:
"Η Διοίκηση, το ποδοσφαιρικό και τεχνικό team και σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, εκφράζουν τα βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του εμβληματικού Ευγένιου Γκέραρντ που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Ο σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος "ταξίδεψε" για την γειτονιά των αγγέλων σκορπίζοντας θλίψη όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την οικογένεια του ΟΦΗ στον οποίο πρόσφερε τα μέγιστα, αλλά και στην μεγάλη "κοκκινόμαυρη" οικογένεια, της οποίας διετέλεσε μέλος της πριν λίγα χρόνια. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στους οικείους του Ευγένιου Γκέραρντ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:
"Φτωχότερο με το καλημέρα του 2018 το ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλό ταξίδι τεράστιε Γκεραρντάκη...όλοι οι ποδοσφαιροφίλοι της χώρας χαιρετούμε και ευχαριστούμε έναν από τους πιο ντρέτους ανθρώπους που πέρασαν από αυτόν τον χώρο για όλα όσα μας χάρισες. Καλή δύναμη στην οικογένεια σου".

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:
"Το Δ.Σ. του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Ηρακλή με θλίψη πληροφορήθηκε τον θάνατο του Ευγένιου Γκέραρντ που διετέλεσε προπονητής της Ομάδας μας (2002-2004) και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ