ΕΛΛΑΔΑ

Ο 14χρονος Έλληνας που "φλερτάρει" με τη Μάιντς

Ο 14χρονος Έλληνας που "φλερτάρει" με τη Μάιντς
Πλατυκώστας

Ο 14χρονος εξτρέμ, Δημήτρης Πλατυκώστας, δοκιμάστηκε στη Μάιντς και τις επόμενες μέρες ενδέχεται να του γίνει πρόταση, ώστε να μετακομίσει μόνιμα στη Γερμανία και να ενταχθεί στις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Πλατυκώστας από την ακαδημία της Θύελλας Αιγίου ενδέχεται τις επόμενες μέρες να γίνει παίκτης της Μάιντς. Ο 14χρονος εξτρέμ (γεννημένος το 2003) δοκιμάστηκε στη γερμανική ομάδα και περιμένει απάντηση, σχετικά με το αν αποχωρήσει από την Ελλάδα και γίνει μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, εντασσόμενος στην ακαδημία του συλλόγου.

Τον προηγούμενο Μάιο η Μάιντς έκανε καμπ στην Αθήνα, στο οποίο συμμετείχαν 120-140 πιτσιρικάδες. Από αυτούς, επελέγησαν 14 για το νέο καμπ που επρόκειτο να γίνει στην Πολωνία. Εκεί θα μαζεύονταν αυτοί που ξεχώρισαν από όλα τα καμπ που έκαναν οι Γερμανοί στην Ευρώπη.

Ο νεαρός Έλληνας δοκιμάστηκε για έξι μέρες στην Πολωνία και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένει το σχετικό scouting report, προσδοκώντας την επίσημη πρόταση, ώστε να γίνει μόνιμος κάτοικος στο Μάιντς. Ο Πλατυκώστας εντάχθηκε από τα 5,5 στην ακαδημία της Θύελλας Αιγίου.

Έχει πάει τρεις φορές σε προεπιλογή στη Λεωφόρο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ενώ άλλες δύο φορές κλήθηκε ατομικά για δοκιμαστικά στο Κορωπί. Πρόσφατα είχε δοκιμαστεί στον Αστέρα Τρίπολης, από τον οποίο επίσης περιμένει πρόταση για συνεργασία. Ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής χρησιμοποιεί με την ίδια ευκολία και τα δύο πόδια.

Προσεχώς, λοιπόν, θα μάθει αν καταφέρει να κάνει το άλμα για τη Μάιντς, με το να ενταχθεί στην ακαδημία της.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ