ΕΛΛΑΔΑ

"Ντου" σε Γραμμένο από Ηρακλειδείς σε ημερίδα για τα "στημένα" ματς

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΘ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΘ EUROKINISSI SPORTS

Οπαδοί του Ηρακλή έκαναν "ντου" με ύβρεις και συνθήματα σε διεθνή ημερίδα για "την πρόληψη του προκαθορισμού των αποτελεσμάτων αγώνων", που διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο οποίο βρισκόταν και ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Μετά το φινάλε της προκαθορισμένης συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, όπου μίλησε για όλα τα φλέγοντα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα έδινε το παρών σε διεθνή ημερίδα για "την πρόληψη του προκαθορισμού των αποτελεσμάτων αγώνων", που διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Εκεί, βρέθηκε προ δυσάρεστης έκπληξης, αφού περίπου 15-20 οπαδοί του Ηρακλή έκαναν "ντου" και άρχισαν συνθήματα και υβρεις προς τον ισχυρό άνδρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν υπήρξε χειροδικία, παρά μόνο λεκτική επίθεση, προτού αποχωρήσουν από την αίθουσα.

"Ρίξατε τον Ηρακλή και μιλάτε για τα στημένα. Δεν ντρέπεστε", είπαν οι οπαδοί του "γηραιού", με τον Βαγγέλη Γραμμένο να είναι ο αποδέκτης της επίθεσης, όπως και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης (Monitoring Committee) της FIFΑ, Χέρμπερτ Χούμπελ.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ