ΕΛΛΑΔΑ

"Ντου" οπαδών και ξύλο σε διαιτητή

"Ντου" οπαδών και ξύλο σε διαιτητή
Ντου, επίθεση, ΚΕΔ

Σε σεμινάριο διαιτητών της πρώτης και δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας στο Περιστέρι, εισέβαλαν οπαδοί με κράνη, το διέκοψαν και χτύπησαν το βοηθό Δημήτρη Σαμοΐλη. (PHOTOS).

Ο βοηθός διαιτητής του συνδέσμου Αθηνών, Δημήτρης Σαμοΐλης, χτυπήθηκε από οπαδούς, οι οποίοι διέκοψαν σεμινάριο διαιτητών της πρώτης και δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στο Περιστέρι, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το σεμινάριο διεξήχθη στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, με παρόντες διαιτητές από τους συνδέσμους Αττικής, όταν οι οπαδοί εισέβαλαν στο κτίριο, διέκοψαν τη διαδικασία κι επιτέθηκαν προς το διαιτητή, εξυβρίζοντας παράλληλα τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη κι αυτόν της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη. Επίθεση δέχθηκαν κι άλλοι διαιτητές (σύνολο 60 τον αριθμό παρακολουθούσαν το σεμινάριο εκείνη την ώρα) την ώρα που προσπαθούσαν να τραπούν σε φυγή από πλαϊνή πόρτα, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν και οι βοηθοί διαιτητές της SuperLeague, Γιώργος Κουντουρέλης και Γιάννης Τουμπακάρης.

"Ντου" οπαδών και ξύλο σε διαιτητή

Οι διαιτητές λίγο αργότερα έδωσαν καταθέσεις, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα αθλητικής βίας. Παρόντες στο σεμινάριο ήταν οι διαιτητές του συνδέσμου Πειραιά, όπως και οι διαιτητές της Super League, Καλογερόπουλος, Παππάς, Παπαπέτρου και Σπάθας. Το σεμινάριο διοργανώνεται από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας και δίδασκαν οι εκπαιδευτές Θάνος Νικολακόπουλος και Μπάμπης Μοιραδωράκης.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ