Νέα παράταση στην "κάρτα φιλάθλου"

Νέα παράταση στην "κάρτα φιλάθλου"

Για μία ακόμη φορά τη τελευταία διετία η "κάρτα φιλάθλου" πήρε νέα παράταση με την εφαρμογή της να μετατίθεται μέχρι τις 31/12/2018.

Στη ζωή μας μπήκε για πρώτη φορά το 2015, όμως ακόμα δεν την έχουμε δει να εφαρμόζεται. Κι αυτό δεν αναμένεται να συμβεί τουλάχιστον άμεσα με την τροπολογία που ψηφίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (20/12) στη Βουλή.

Σύμφωνα με αυτή μετατίθεται εκ νέου ο χρόνος έναρξης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και της κάρτας φιλάθλου για τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου: "Στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με θέμα: "Αδειοδότηση διαστημικών δραστηριοτήτων – Καταχώριση στο Εθνικό Μητρώο Διαστημικών Αντικειμένων – Ίδρυση Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού και λοιπές διατάξεις" που συζητήθηκε και ψηφίστηκε σήμερα στη Βουλή, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού κατέθεσε τις κάτωθι τροπολογίες.

1. Μετατίθεται εκ νέου ο χρόνος έναρξης για την εφαρμογή των διατάξεων, που ρυθμίζουν θέματα ηλεκτρονικού εισιτηρίου και κάρτας φιλάθλου, για τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

2. Παρατείνεται μέχρι ‎31-12-2019 η ισχύς των διατάξεων του άρθρου 76Α του ν. 2725/1999 που προβλέπουν τον συνυπολογισμό, κατ’ εξαίρεση, της πλασματικής αξίας των αθλητών στο σύνολο των ιδίων κεφαλαίων των Αθλητικών Ανωνύμων Εταιριών (Α.Α.Ε.), για την εφαρμογή των άρθρων 47 και 48 παρ. 1 περ. γ΄του κ.ν. 2190/1920. Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα παράτασης των εν λόγω διατάξεων για δύο έτη με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης και Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24