ΕΛΛΑΔΑ

Νέα ανάρτηση Τσιάρτα για το θέμα της αλλαγής φύλου

Νέα ανάρτηση Τσιάρτα για το θέμα της αλλαγής φύλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Τσιάρτας επανήλθε στο θέμα της αλλαγής φύλου με νέα ανάρτηση στο facebook. Δείτε από ποιους ζήτησε συγγνώμη, μετά τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Το ποστάρισμα του Βασίλη Τσιάρτα την περασμένη Τετάρτη (4/10) για το θέμα της αλλαγής φύλου προκάλεσε πάρα πολλές αντιδράσεις. Ο ίδιος προέβη άμεσα σε κάποιες διευκρινιστικές δηλώσεις, ενώ σήμερα (9/10) επανήλθε τονίζοντας ότι αν από κάποιους έχει να ζητήσει συγγνώμη, αυτά είναι μόνο τα παιδιά.

Αναλυτικά η νέα δήλωση του Βασίλη Τσιάρτα:

"Αναφορικά με την δήλωση του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου θα ήθελα να πω πως ουδέποτε ήταν στόχος τα παιδιά τα οποία αγαπάω και λατρεύω πολύ. Στόχος μου ήταν και είναι αυτοί που με το νομοσχέδιο που θέλουν να ψηφίσουν θα ανοίξουν τον Ασκό του Αιόλου στην κοινωνία μας. Εξάλλου είδαμε και ποιοι αντέδρασαν μετά την τοποθέτηση μου και αυτό λέει πολλά...

Αν από κάποιους ζητάω συγγνώμη είναι μόνο από τα παιδιά και από κανέναν άλλο."

Η ανάρτηση του Τσιάρτα έγινε με αφορμή δηλώσεις που έγιναν σήμερα από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: "μου άρεσε αυτό που είπε αυτό το παλικάρι, ο αθλητής (σ.σ. Τσιάρτας). Εγώ όμως δεν το λέω ευχή, δεν θα θέλαμε τα παιδιά μας να υποστούν αυτό το μαρτύριο, γιατί και αυτά έχουν δικαιώματα στη ζωή. Ποιος ξέρει τι θα μας πουν όταν θα μεγαλώσουν".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ