Νέα ανάρτηση Τσιάρτα για το θέμα της αλλαγής φύλου

Ο Βασίλης Τσιάρτας επανήλθε στο θέμα της αλλαγής φύλου με νέα ανάρτηση στο facebook. Δείτε από ποιους ζήτησε συγγνώμη, μετά τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Το ποστάρισμα του Βασίλη Τσιάρτα την περασμένη Τετάρτη (4/10) για το θέμα της αλλαγής φύλου προκάλεσε πάρα πολλές αντιδράσεις. Ο ίδιος προέβη άμεσα σε κάποιες διευκρινιστικές δηλώσεις, ενώ σήμερα (9/10) επανήλθε τονίζοντας ότι αν από κάποιους έχει να ζητήσει συγγνώμη, αυτά είναι μόνο τα παιδιά.

Αναλυτικά η νέα δήλωση του Βασίλη Τσιάρτα:

"Αναφορικά με την δήλωση του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου θα ήθελα να πω πως ουδέποτε ήταν στόχος τα παιδιά τα οποία αγαπάω και λατρεύω πολύ. Στόχος μου ήταν και είναι αυτοί που με το νομοσχέδιο που θέλουν να ψηφίσουν θα ανοίξουν τον Ασκό του Αιόλου στην κοινωνία μας. Εξάλλου είδαμε και ποιοι αντέδρασαν μετά την τοποθέτηση μου και αυτό λέει πολλά...

Αν από κάποιους ζητάω συγγνώμη είναι μόνο από τα παιδιά και από κανέναν άλλο."

Η ανάρτηση του Τσιάρτα έγινε με αφορμή δηλώσεις που έγιναν σήμερα από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε:"μου άρεσε αυτό που είπε αυτό το παλικάρι, ο αθλητής (σ.σ. Τσιάρτας). Εγώ όμως δεν το λέω ευχή, δεν θα θέλαμε τα παιδιά μας να υποστούν αυτό το μαρτύριο, γιατί και αυτά έχουν δικαιώματα στη ζωή. Ποιος ξέρει τι θα μας πουν όταν θα μεγαλώσουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ

Χαμός με την ανάρτηση του Τσιάρτα για την αλλαγή φύλου

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δημοκρατία αλά καρτ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΡΤΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ FOLLOWERS

Τσάρτας... το γιοφύρι

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Διάσημα κορίτσια φωτογραφίζονται στην τουαλέτα. Γιατί όχι;

Πλένουμε προσεκτικά τα χέρια μας κι εξετάζουμε το πιο παρεξηγημένο trend στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24