ΕΛΛΑΔΑ

Ναφτί: "Στην Ελλάδα κάποια ημέρα θα σκοτώσουν έναν διαιτητή ή παίκτη"

Ναφτί: "Στην Ελλάδα κάποια ημέρα θα σκοτώσουν έναν διαιτητή ή παίκτη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην μέσος του Άρη και νυν προπονητής της Μερίδα, Μεχντί Ναφτί μίλησε στο "Radio Marca" και δήλωσε πως μετάνιωσε που έπαιξε στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς "είναι μία λίγκα φανατικών που κάποια ημέρα θα σκοτώσουν έναν διαιτητή ή παίκτη".

Όσα συνέβησαν στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή (11/03), στο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ. Ειδικά στην Ισπανία, πολλοί πρώην και νυν παίκτες ελληνικών ομάδων, που είτε κατάγονται απ' την Ιβηρική Χερσόνησο, είτε έχουν αγωνιστεί στην Ισπανία, κάνουν δηλώσεις για το ζήτημα.

Μεταξύ αυτών και ο πρώην μέσος του Άρη και και νυν προπονητής της Μερίδα, Μεχντί Ναφτί, ο οποίος μίλησε με σκληρά λόγια " Radio Marca" για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Τυνήσιος μέσος, που φόρεσε τη φανέλα των "κιτρίνων" τη διετία 2009-11, υποστήριξε πως μετάνιωσε που έπαιξε στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς "είναι μία λίγκα φανατικών και κάποια ημέρα θα σκοτώσουν έναν διαιτητή ή παίκτη".

"Μετάνιωσα που έπαιξα εκεί, γιατί είναι μία λίγκα φανατικών που κάποια μέρα θα σκοτώσουν έναν διαιτητή ή παίκτη. Είναι απίστευτο το γεγονός πως υπάρχουν άνθρωποι που πηγαίνουν στο γήπεδο με μαχαίρια και πέτρες, παρότι υπάρχουν παιδιά στο γήπεδο. Είναι ντροπή", ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάμπλο Γκαρσία: "Ο Χιμένεθ λέει ψέματα ή θέλει να προπονήσει τον Ολυμπιακό"
Κάνιας: "Μας επηρέασε η εικόνα του όπλου"
Ιβάν Σαββίδης: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη"
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ