ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυμα αλλαγής μέσω Γρεβενών από Μελισσανίδη, Σαββίδη

Μήνυμα αλλαγής μέσω Γρεβενών από Μελισσανίδη, Σαββίδη
Σαββίδης Μελισσανίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Μάκης Γκαγκάτσης, εκπροσωπώντας τον Ιβάν Σαββίδη βρέθηκαν στην γιορτή της ΕΠΣ Γρεβενών και μίλησαν για αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο με μπροστάρη των Βαγγέλη Γραμμένο. (VIDEO)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ιβάν Σαββίδης ήταν καλεσμένοι στην γιορτή της ΕΠΣ Γρεβενών, που έγινε το Σάββατο σε κέντρο της πόλης, καλεσμένοι του προέδρου της, Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έδωσε το παρών, ενώ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, που έφυγε εκτάκτως για τη Ρωσία λόγω επιχειρηματικών του ασχολιών, εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση.

Η ΕΠΣ Γρεβενών βράβευσε τους δύο επιχειρηματίες για την επένδυσή τους στο ποδόσφαιρο και εκείνοι έστειλαν μήνυμα για αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. "Εύχομαι να δούμε όλοι πολύ σύντομα την αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η Ένωση των Γρεβενών είναι από τις πρώτες που στάθηκαν στο πλευρό του Βαγγέλη του Γραμμένου" είπε ο Δημήτρης Μελισανίδης, ενώ στο γραπτό μήνυμα που εστάλη από τον Ιβάν Σαββίδη, σημειωνόταν: "Μας ενώνει η αγάπη για ένα καθαρό ποδόσφαιρο και θα διανύσουμε μαζί αυτή τη διαδρομή".

Όσο για τον Βαγγέλη Γραμμένο μίλησε για έναν αγώνα που θα τον δώσουν όλοι μαζί μέχρι τέλους.

Παρόντες ήταν και οι Κώστας Ιωσηφίδης και Πάμπλο Γκαρσία από πλευράς ΠΑΟΚ, ενώ βραβεύτηκαν και ο Γιάννης Βαλαώρας, παλιός άσος της Λάρισας, που είχε αγωνισθεί και στον Πυρσό Γρεβενών.

Παρόντες ήταν ακόμη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, Βασίλης Φωτιάδης, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστος Σάββας, ο Μάλαμας Τεβεκέλης και ο μητροπολίτης Γρεβενών.

Τα βίντεο είναι από το Γρεβενά TV:



TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ