ΕΛΛΑΔΑ

Μετεξεταστέες οι περισσότερες "κομμένες" σφυρίχτρες

FOOTBALL LEAGUE / ÓÐÁÑÔÇ - ÁÑÇÓ (ÐÁÍÁÃÉÙÔÇÓ ÊÏÕÑÏÓ / Eurokinissi Sports)
Σίπκας EUROKINISSI SPORTS

Μόνο έξι στους 15 διαιτητές και βοηθούς της Super League που είχαν κοπεί τον προηγούμενο Φεβρουάριο, πέρασαν τα επαναληπτικά τεστ. Εκτός αγώνων οι υπόλοιποι.

Μόνο ένας βοηθός, ο Γιάννης Σίπκας από την Πέλλα που πρόσφατα έγινε διεθνής, πέρασε τα αγωνιστικά τεστ των βοηθών της Super League που έγιναν το πρωί της Τρίτης στη Μίκρα. Αντίθετα, κόπηκαν οι: Νίκος Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Γιώργος Λάζαρης (Καβάλας), Ηλίας Νατσιούλας (Λάρισας).

Έτσι, σε σύνολο 15 διαιτητών και βοηθών που είχαν κοπεί στα τεστ τον Φεβρουάριο και τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία την Δευτέρα 27/3 και την Τρίτη 28/3, πέρασαν μόνο οι έξι. Την Δευτέρα, είχαν κοπεί ο διαιτητής Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας) και οι βοηθοί Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Γεωργαράκος (Αθηνών), Τσολάκης (Αθηνών), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου) ενώ είχαν περάσει τα τεστ οι Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Κασσαβέτης (Αιτωλοακαρνανίας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Βεργέτης (Αρκαδίας), Δουδούμης (Φθιώτιδας).

Οι "κομμένοι" δεν θα οριστούν σε άλλο παιχνίδι στην Super League για το υπόλοιπο της σεζόν αλλά αν έχουν πιάσει τα όρια της Football League, μπορούν να οριστούν στην Β' κατηγορία. Όσον αφορά τους βοηθούς της Super League που είχαν κληθεί εκτάκτως σε τεστ από την ΚΕΔ μετά τα αλλεπάλληλα λάθη των τελευταίων αγωνιστικών, δεν έτρεξαν αλλά περιορίστηκαν σε μάθημα με φάσεις σε βίντεο που τους έδειξαν τα μέλη της Επιτροπής.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ