Μεγάλη επιτυχία στο φιλικό του ΠΣΑΠ για την "Κιβωτό του Κόσμου"

Αρκετός κόσμος βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Λεωφόρο για να δει το φιλικό του ΠΣΑΠ με την αντίστοιχη ομάδα της Ζ' ΜΑΚ για την "Κιβωτό του κόσμου".

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (14/6) το απόγευμα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας το φιλικό του ΠΣΑΠ με αντίστοιχη ομάδα της Ζ' ΜΑΚ για να ενισχύσουν την "Κιβωτό του κόσμου".

Το παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και κοινωνικής προσφοράς στέφθηκε από επιτυχία καθώς αρκετός κόσμος βρέθηκε στις θύρες 10-11 του "Απόστολος Νικολαϊδης" και ενίσχυσε με την παρουσία του τον σκοπό του φιλικού.

Με την ευκαιρία της πραγματοποίησης του φιλικού αγώνα υποστηρίχθηκαν και οι σκοποί του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις "Η Πίστη", για την προσέλκυση εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ Ο ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του ΠΣΑΠ δεν αντιμετώπισε δυσκολίες και κέρδισε με 4-0 με τον Κώστα Φρατζέσκο να πετυχαίνει τρία γκολ, ένα με κεφαλιά, ένα με πλασέ και ένα με σουτ έξω από την περιοχή και τον Χλωρό να σημειώνει ένα ακόμα τέρμα.

Επίσης στα αξιοσημείωτα είναι πως για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό οι Λουκάς Βύντρα, Άγγελος Μπασινάς, Σωτήρης Κυργιάκος και Γιώργος Καραγκούνης αγωνίστηκαν ξανά στη Λεωφόρο.

Π.Σ.Α.Π. ( προπονητής Μπάμπης Ζελενίτσας ): Γιώργος Σουλογάνης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Στράτος Αποστολάκης, Θόδωρος Παχατουρίδης, Σταύρος Τζωρτζιόπουλος, Μιχάλης Καψής, Σωτήρης Κυργιάκος, Λουκάς Βύντρα, Βαγγέλης Ψαρρής, Κώστας Πούλιος, Δημήτρη Μπενετάτος, Αγγελος Ζαφειράκης, Αγγελος Μπασινάς, Γιώργος Καραγκούνης, Γιάννης Χλωρός, Νίκος Λυμπερόπουλος, Κώστας Φρατζέσκος.

Ζ΄ ΜΑΚ ( προπονητής Γιώργος Μακρίδης ) : Κώστας Ντούλας, Παναγιώτης Χρονόπουλος, Χρήστος Δικράν, Παρασκευάς Καστανιώτης, Πρόδρομος Βεζυρόπουλος, Θεόδωρος Κακαξυλάκης, Στάθης Μπογέας, Μανώλης Παρασκουλάκης, Χρήστος Μίνος Σακκάς, Ιουλιανός Μάρκου, Γιώργος Σωτηρόπουλος, Αρσένης Αλεξίου, Χάρις Συνάπαλος, Τάσος Καρυστινός, Δημήτρης Ψαριανός, Κώστας Κωνσταντόγλου, Παύλος Φυσαράκης, Παύλος Γαυγιωτάκης.

Δείτε φωτογραφίες από το φιλικό:PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS