ΕΛΛΑΔΑ

Με όπλο στο Παμπελοποννησιακό

Με όπλο στο Παμπελοποννησιακό
Όπλο

Στη σύλληψη ενός 47χρονου προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή στο χώρο στάθμευσης του Παμπελοποννησιακού.

Το βράδυ του Σαββάτου (28/11) η Παναχαϊκή φιλοξενούσε στο Παμπελοποννησιακό την ΑΕΛ, στο σπουδαίο ματς της 10ης αγωνιστικής της Football League. Όπως έκανε γνωστό η Ελληνική Αστυνομία, στον χώρο στάθμευσης του Σταδίου βρέθηκε σε αυτοκίνητο 47χρονου ημεδαπού πιστόλι με γεμιστήρα και έξι φυσίγγια, το οποίο κατασχέθηκε.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ ανέφερε: "Συνελήφθη, χθες (28-11-2015) το βράδυ, στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα, στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει ο δράστης στο χώρο στάθμευσης οχημάτων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα και έξι φυσίγγια.

Ο 47χρονος είχε αποκρύψει το πιστόλι σε τσαντάκι μέσης, στο χώρο αποθήκευσης (πορτμπαγκάζ ) του αυτοκινήτου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ