ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαμάτ: "Ο Καρεμπέ άναψε το πράσινο φως για να έρθω στην Ελλάδα"

Μαχαμάτ: "Ο Καρεμπέ άναψε το πράσινο φως για να έρθω στην Ελλάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην μεσοαμυντικός των Πλατανιά, Λεβαδειακού και Τρικάλων, Αζράκ Μαχαμάτ, αποκάλυψε στο "footballski.fr" πως άκουσε τον Κριστιάν Καρεμπέ και ήρθε στην Ελλάδα.

Στην ιστοσελίδα "footballski.fr" μίλησε ο άλλοτε άσος των Πλατανιά, Λεβαδειακού και Τρικάλων, Αζράκ Μαχαμάτ. Ο 29χρονος μεσοαμυντικός έκανε φλας μπακ στη μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική διαδρομή του, αναφέρθηκε σε πολλά θέματα και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην κάνει ειδική μνεία στο εν Ελλάδι πέρασμά του.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως προτού πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην χώρα μας, συμβουλεύτηκε τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος είναι σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά γνωρίζονται πολύ καλά και ήξερε την κατάσταση στην Ελλάδα. Ο τίτλος της συνέντευξης είναι "Μιλήσαμε με τον Αζράκ Μαχαμάτ, τον πρώην μέσο των Πλατανιά και Λεβαδειακού".

Αναφορικά με το πώς ήρθε στο ελληνικό πρωτάθλημα, απάντησε: "Είχα επαφές μέσω του θείου μου, ο οποίος είναι και ατζέντης μου. Ζήτησε πληροφορίες από τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος δουλεύει στον Ολυμπιακό. Ήξερε το πρωτάθλημα πολύ καλά, ρώτησε πληροφορίες για τον σύλλογο (Πλατανιά), για το αν υπάρχουν καθυστερήσεις πληρωμών και αν υπάρχει οργάνωση. Ο Καρεμπέ άναψε το πράσινο φως, λέγοντας πως υπήρχε οργάνωση και πως η ζωή είναι καλή. Έπειτα απ' αυτό, δεν υπήρχε δισταγμός να υπογράψω στον Πλατανιά".

Για την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα, είπε: "Είναι πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Μου είχαν πει για την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα, ότι οι φίλαθλοι είναι ενεργοί και ότι ακολουθούν την ομάδα τους παντού. Εμείς ήμασταν ένα μικρό χωριό, οπότε αυτό δεν αφορούσε εμάς. Όταν παίζαμε εκτός έδρας, βρίσκαμε καυτές ατμόσφαιρες. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ μοιάζουν περισσότερο με εκείνους της Σεντ Ετιέν. Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολύ κόσμο".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ