ΕΛΛΑΔΑ

Ματέο Γκαρσία: Πρόταση από Ρασίνγκ Κλουμπ, αλλά θέλει Ελλάδα

Olympiakos' Daniel Podence, right, fights for the ball with Red Star's Mateo Garcia during the Champions League group B soccer match between Olympiakos and Red Star at the Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Petros Giannakouris)
Olympiakos' Daniel Podence, right, fights for the ball with Red Star's Mateo Garcia during the Champions League group B soccer match between Olympiakos and Red Star at the Georgios Karaiskakis stadium in Piraeus port, near Athens, Wednesday, Dec. 11, 2019. (AP Photo/Petros Giannakouris) AP

Η Ρασίνγκ Κλουμπ πιέζει τον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία, την ίδια ώρα που ο Αργεντινός δεν θέλει να επιστρέψει στη χώρα του, αλλά να παίξει στην Ελλάδα.

Πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία έχει κάνει η Ρασίνγκ Κλουμπ. Ο Ντιέγκο Μιλίτο, τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Αργεντινής, πιέζει τόσο τους Σέρβους όσο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για το "ναι", αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο για να το πετυχει.

Ο Γκαρσία αυτή τη στιγμή δεν θέλει να γυρίσει στην Αργεντινή. Η κατάσταση στη χώρα του λόγω της καραντίνας δεν είναι καθόλου καλή και είναι αβέβαιο πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, ο μεγάλος του στόχος είναι να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στη χώρα μας. Προ ημερών είχατε διαβάσει τη δήλωση του ατζέντη του στο Sport24.gr για συμφωνία με το Άρη:

"Ο Ματέο ήθελε από την αρχή να επιστρέψει. Έμενε μόνο η συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα, τελικά υπάρχει συμφωνία. Θα τελειώσει μέσα στην εβδομάδα" είχε δηλώσει ο Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ