ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live TV debate για τα "ντέρμπι των αιωνίων"

Live TV debate για τα "ντέρμπι των αιωνίων"

Οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Θέμης Καίσαρης και Τσάρλυ συζητούν στο "Σπίτι της 24Media" για τις αιώνιες μάχες σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Δείτε σε Live Streaming το... debate και στείλτε τις ερωτήσεις σας μέσω Facebook, Twitter και Instagram.

Το Sport24.gr μπαίνει στον ρυθμό του μπασκετικού και του ποδοσφαιρικού ντέρμπι "αιωνίων". Στο "Σπίτι της 24Μedia", οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Θέμης Καίσαρης και Τσάρλυ συμφωνούν και διαφωνούν, αναλύουν και προθερμαίνονται για το αποψινό ματς της EuroLeague στο ΟΑΚΑ (21.00) και την κυριακάτικη αναμέτρηση Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού (19.00) στο "Γ. Καραϊσκάκης". Δείτε σε Live Streaming το... debate και στείλτε τις ερωτήσεις σας μέσω Facebook, Twitter και Instagram.

Το Sport24.gr με ρεπορτάζ, videos, blogs και ο Sport 24 Radio 103,3 με live μετάδοση θα καλύψουν δημοσιογραφικά κάθε πτυχή των δύο αναμετρήσεων που αναμένεται να καθηλώσουν εκατομμύρια φιλάθλους. Αρχής γενομένης από τη σημερινή βραδιά, με live περιγραφή του ντέρμπι της Euroleague, αρχίζει το “πάρτι” ενημέρωσης για τους “αιώνιους”.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του Sport24.gr και του Sport24 Radio 103,3 θα είναι στις επάλξεις μέχρι τα ξημερώματα Σαββάτου (10/11), όταν μαζί με τις post game προσεγγίσεις του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός θα αρχίσει και το... ξεμούδιασμα ενόψει του... Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, με αφιερωματικά και “βιωματικά” θέματα από τους συντάκτες που έχουν ζήσει “από μέσα” τον παλμό, την ένταση και την ατμόσφαιρα τέτοιων αναμετρήσεων, με την κάλυψη του ντέρμπι των ομάδων Νέων και την ανάλυση των πλάνων Μαρτίνς και Δώνη.

Η κορύφωση έρχεται την Κυριακή (11/11), όταν από το πρωί ο Sport24 Radio 103,3 με τη ροή και τις εκπομπές του και το Sport24.gr με την ειδησεογραφική του προσέγγιση θα συντροφεύουν κάθε φίλαθλο που θα θέλει έγκυρη, έγκαιρη, ψύχραιμη ενημέρωση και γνώση για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι "ερυθρόλευκων" και "τριφυλλιού", αλλά και διασκέδαση - ιντερνετική ψυχαγωγία με τα ευφάνταστα κουίζ και τα καθιερωμένα Polls.

Stay tuned και στα social media του Sport24.gr και στον Sport24 Radio 103,3, διότι αυτό το τριήμερο ανήκει στους “αιώνιους”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ