ΕΛΛΑΔΑ

Κυζερίδης: "Αυτό που ζω, είναι κάτι ανεπανάληπτο"

Κυζερίδης: "Αυτό που ζω, είναι κάτι ανεπανάληπτο"

Ο Νίκος Κυζερίδης, φανερά συγκινημένος, μίλησε για τη μεγάλη αγάπη που δέχεται από τον κόσμο στις δύσκολες στιγμές που περνάει με την υγεία του.

Ο Νίκος Κυζερίδης, φανερά συγκινημένος ,μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την μεγάλη αγάπη που δέχεται από τον κόσμο στις δύσκολες στιγμές που περνάει, με αφορμή το κυριακάτικο παιχνίδι του Άρη με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην ενίσχυση της προσπάθεια που καταβάλει ο ίδιος για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του.

Αναλυτικά όσα είπε: "Όλο αυτό το διάστημα είναι πραγματικά συγκινητικό, μηνύματα από πάρα πολύ κόσμο, μικροί-μεγάλοι , δεν ξέρω με έχει συγκινήσει αφάνταστα, μπορεί να… πάω από καρδιά στο τέλος.

Αυτό που ζω είναι πραγματικά κάτι τρομερό. Όσο έπαιζα μπάλα ζούμε την αγάπη του κόσμου, το χειροκρότημα αλλά αυτό που ζω τώρα είναι κάτι ανεπανάληπτο.

Θεωρώ ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο με αυτή την αγάπη που λαμβάνω και την συγκινητική προσπάθεια που γίνεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ