ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξυλοκοπήθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο διεθνής διαιτητής Θανάσης Τζήλος έξω από το σπίτι του στη Λάρισα σήμερα το πρωί. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Λάρισας.

Στις 9:10 το πρωί της Τετάρτης (19/12) ο διεθνής διαιτητής, Θανάσης Τζήλος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερις κουκουλοφόρους καθώς έβγαινε από το σπίτι του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ, έπειτα από ειδοποίηση που δέχθηκε από τους γείτονες, και παρέλαβε τον τραυματισμένο Τζήλο - έφερε τραύματα στο κεφάλι και το γόνατο - για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Στον Κάμπο αναφέρουν πως ήδη το τμήμα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Λάρισας έχει αρχίσει έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες.

Ανακοίνωση για το θλιβερό περιστατικό εξέδωσε και η ΕΠΣ Λάρισας:

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του " εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.

Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ. Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ