ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξυλοδαρμός Κωνσταντινέα: Η φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Ξυλοδαρμός Κωνσταντινέα: Η φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε την Κυριακή (23/9) το απόγευμα στην Καλαμάτα ο Πέτρος Κωνσταντινέας. Δείτε φωτογραφία του στο κρεβάτι του νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε για εξετάσεις.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε την Κυριακή (23/9) το απόγευμα στην Καλαμάτα ο Πέτρος Κωνσταντινέας. Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην διεθνής διαιτητής) επισκέφθηκε το γήπεδο του Μεσσηνιακού για τοπικό ματς όταν άγνωστοι που φορούσαν μαύρα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν σε όλο το σώμα με καδρόνια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε πέντε προσαγωγές για την επίθεση εναντίον του Πέτρου Κωνσταντινέα, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Στο τηλέφωνο η φωνή του Πέτρου Κωνσταντινέα μόλις που έβγαινε: " Ήταν ακραίοι, φορούσαν μαύρα και φώναζαν για τη Μακεδονία. Με χτύπησαν παντού, είμαι στο νοσοκομείο της Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες" τόνισε στο news247 o Καλαματιανός βουλευτής.

Χρειάστηκε μάλιστα να μπει στο νοσοκομείο για εξετάσεις στον αυχένα και στο μάτι, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα από την επίθεση που δέχτηκε. Πάντως, ο ίδιος φαίνεται χαμογελαστός και μάλιστα έκανε το σήμα της νίκης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ