ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξυλοδαρμός Κωνσταντινέα: Φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία

Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης  "Απλοποίηση διαδικασιών σύστασης επιχειρήσεων, άρση κανονιστικών εμποδίων στον ανταγωνισμό και λοιπές διατάξεις", την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης "Απλοποίηση διαδικασιών σύστασης επιχειρήσεων, άρση κανονιστικών εμποδίων στον ανταγωνισμό και λοιπές διατάξεις", την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας με δηλώσεις του υποστήριξε πως αυτοί που του επιτέθηκαν φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε την Κυριακή το απόγευμα στην Καλαμάτα ο Πέτρος Κωνσταντινέας. Ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην διεθνής διαιτητής) επισκέφθηκε το γήπεδο του Μεσσηνιακού για τοπικό ματς όταν άγνωστοι που φορούσαν μαύρα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν σε όλο το σώμα με καδρόνια!

Κατά τη διάρκεια της χειροδικίας, οι δράστες φώναζαν "πουλήσατε τη Μακεδονία π..ηδες" γεγονός που κάνει τον βουλευτή να πιστεύει ότι έπεσε θύμα επίθεσης ακροδεξιών στοιχείων.

Ο Πέτρος Κωνσταντινάς μίλησε στο News24/7.gr: "Ήταν ακραίοι, φορούσαν μαύρα και φώναζαν για τη Μακεδονία. Με χτύπησαν παντού, είμαι στο νοσοκομείο της Καλαμάτας για τις πρώτες βοήθειες".

Ο Κωνσταντινέας υποβάλλεται σε αναλυτικό ιατρικό έλεγχο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε πέντε προσαγωγές για την επίθεση εναντίον του Πέτρου Κωνστνατινέα, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ