ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο οπαδών Πανηλειακού - Παναχαϊκής στον Πύργο

Ξύλο οπαδών Πανηλειακού - Παναχαϊκής στον Πύργο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οπαδοί του Πανηλειακού και της Παναχαϊκής επιδόθηκαν σε μάχες σώμα με σώμα έξω από το δημοτικό στάδιο του Πύργου. Ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία και διακοπή του φιλικού των δύο ομάδων. (VIDEO)

Συμπλοκές σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (23/8) μεταξύ οπαδών του Πανηλειακού και της Παναχαϊκής, στο περιθώριο του φιλικού που είχαν προγραμματίσει να δώσουν για τις 20.00 οι δύο ομάδες. Έξω από τη Θύρα 4 στο δημοτικό στάδιο του Πύργου, πριν από την έναρξη του ματς, επιδόθηκαν σε μάχες σώμα με σώμα.

Μάλιστα υπήρξαν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα, ενώ αστυνομικοί προσπαθούσαν να παρέμβουν για να ηρεμήσει η τεταμένη κατάσταση. Η φιλική αναμέτρηση εντέλει διεκόπη στην ανάπαυλα, αφού η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών δακρυγόνων.

Μέχρι το 45', το σκορ ήταν στο 1-0 για τον Πανηλειακό, με γκολ του Κρεββατά στο 30'. Η ομάδα του Πύργου θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική, ενώ η Παναχαϊκή στην δεύτερη κατηγορία.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Καλλιακμάνης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Σέχου, Ντάνκουα, Γκοτσούλιας, Κρεβατάς, Μπουρλάκης, Σωτηρόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Αγουρίδης, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Γκίνο, Αργυρόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Ελευθεριάδης, Γκέσιος, Στεργίδης.

Δείτε τι συνέβη μέσα από το βίντεο του Patrisnews:

* Η φωτ. είναι αρχείου.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ