ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινάει δυναμικά το Coca-Cola Cup 2015-16!

Ξεκινάει δυναμικά το Coca-Cola Cup 2015-16!

Το κορυφαίο πανελλαδικό εφηβικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 επιστρέφει. Το Coca-Cola Cup της σεζόν 2015-16 ξεκινάει τη φετινή διαδρομή του από τον Ρέντη το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτώβρη και, όπως κάθε χρόνο, θα αγκαλιάσει όλη την Ελλάδα.

Το Coca-Cola Cup είναι το μοναδικό τουρνουά 5Χ5 που απευθύνεται σε νέους και νέες ηλικίας 13-19 ετών. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη με μοναδική προϋπόθεση οι συμμετέχοντες να μην έχουν επαγγελματική σχέση με το ποδόσφαιρο.

Στο Coca-Cola Cup παίζουν όλοι, εκτός από τους επαγγελματίες όλων των εθνικών κατηγοριών. Παίζουν οι νέοι οι οποίοι θέλουν να σηκωθούν από τον καναπέ τους, να ασκηθούν και να βιώσουν την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα για 5η συνεχόμενη χρονιά που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Η εκκίνηση θα δοθεί στο Ρέντη στις εγκαταστάσεις του Renti Soccer Club (Λ. Κηφισού 147-149) αποτελώντας το ξεκίνημα ενός ποδοσφαιρικού μαραθωνίου 25 εβδομάδων, με τελικό προορισμό τους μεγάλους τελικούς που θα διεξαχθούν το διήμερο 14-15 Μαΐου του 2015, στην Αθήνα. Το Coca-Cola Cup θα επισκεφθεί όλη την Ελλάδα (από την Κρήτη μέχρι την Καβάλα) καλύπτοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος της ελληνικής επικράτειας.

Ξεκινάει δυναμικά το Coca-Cola Cup 2015-16!

Οι ομάδες χωρίζονται σε 3 ηλικιακές κατηγορίες (13-14, 15-16 και 17-19 ετών) και από τους αγώνες σε κάθε εγκατάσταση οι νικητές προκρίνονται στους τελικούς των περιφερειών (Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα, Βόρειος Ελλάδα, Κεντρική Ελλάδα και Αττική) από τους οποίους θα βγουν και οι ομάδες οι οποίες θα παίξουν στους Πανελλαδικούς Τελικούς του Coca-Cola Cup 2015-16.

Στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του τουρνουά, που ξεκινάει στο Ρέντη σε δυο διήμερα (24-25/10 και 31/10-1/11). Όπως κάθε χρόνο, οι μεγάλοι νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα κερδίσουν πλούσια δώρα και θα ζήσουν μοναδικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες!

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr όπου εκτός των άλλων θα βρείτε το πλήρες πρόγραμμα, καθώς και τη φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής στο τουρνουά.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ