ΕΛΛΑΔΑ

Κουλούρης: "Θα μπορούσα να μείνω στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα ήμουν πρώτος φορ"

Κουλούρης: "Θα μπορούσα να μείνω στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα ήμουν πρώτος φορ"

Όταν βρίσκεται στο γήπεδο, τρομοκρατεί τις αντίπαλες εστίες. Έξω από αυτό βλέπει... δράκους, μελετάει χημεία ή πετάγεται μια βόλτα στο Τόκιο και βλέπει στον Μέσι μια ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα. Ο Ευθύμης Κουλούρης αποκαλύπτεται στο Contra.gr.

Όταν βρίσκεται στο γήπεδο, τρομοκρατεί τις αντίπαλες εστίες. Έξω από αυτό βλέπει... δράκους, μελετάει χημεία ή πετάγεται μια βόλτα στο Τόκιο. Δεν δυσκολεύεται να κρατήσει το καλάμι κλειδωμένο στο υπόγειο και βλέπει στον Μέσι μια ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα.

Οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές. Ακόμη κι αν κάποιος δεν ήξερε ποιος είναι ο Ευθύμης Κουλούρης, το εμπέδωσε για τα καλά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν 2018-2019. Πρώτος σκόρερ της Super League με 19 τέρματα και συνολικά 25 για όλες τις διοργανώσεις (35 συμ.) που αγωνίστηκε με την φανέλα του Ατρομήτου.

Ο διεθνή φορ αποκαλύπτεται στο νέο contra.gr:

"Θα μπορούσα να μείνω στον ΠΑΟΚ, σε μια μεγάλη ομάδα, να έχω τώρα έναν τίτλο. Αλλά δεν θα ήμουν πρώτος φορ της ομάδας, αυτός που θα παίζει και θα μπορεί να βελτιωθεί μέσα από τη διαδικασία".

"Είναι παράσημο μεγάλο για εμένα, που ισοφάρισα αυτό το ρεκόρ και παράλληλα είμαι ο κορυφαίος Έλληνας σκόρερ στην ιστορία της Super League. Όλη η χρονιά είναι παράσημο για εμένα. Έκανα μια σεζόν που ήθελα πάρα πολύ, την έψαχνα, την είχα ανάγκη. Μου ήρθαν όλα φέτος πολύ όμορφα. Ξέρω ότι η συνέχεια είναι ακόμη πιο δύσκολη, πρέπει να συνεχίσω σε αυτόν τον ρυθμό. Νιώθω τιμή και ευθύνη για ότι κατάφερα φέτος. Το γκολ θρέφει τους επιθετικούς και παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία τους".

"Για να έχει νόημα το VAR, πρέπει όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να έχουν και την ανάλογη παιδεία. Οι παίκτες, οι προπονητές, οι παράγοντες, οι διοικήσεις, οι διαιτητές και φυσικά ο κόσμος. Είναι όλα μια αλυσίδα. Πρέπει να δεχθούμε ότι ακόμη και με VAR θα υπάρξουν λάθη, άλλωστε το βλέπουμε ήδη να συμβαίνει σε πρωταθλήματα του εξωτερικού, περισσότερο προηγμένα από το δικό μας. Εμένα προσωπικά, όταν παρακολουθώ ως φίλαθλος, πολλές φορές με νευριάζει ο τρόπος χρήσης του VAR. Ακόμη και από μεγάλους διαιτητές γίνονται λάθη. Αυτά πάντα θα υπάρχουν. Μακάρι να είναι ανθρώπινα και όχι εσκεμμένα".

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο νέο contra.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ