ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Σύζυγος στελέχους ναυτιλιακής το πρώτο κρούσμα στην Αθήνα

Ειδική άσκηση προσομοίωσης του υπουργείου Υγείας, στο νοσοκομείο Αττικό για την υποδοχή των πρώτων ύποπτων κρουσμάτων λοίμωξης την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020. Το ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ δραστηριοποιείται επίσης στην παροχή ιατρικής φροντίδας και την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων από τον κορονοϊό. Ειδικότερα διαθέτει ειδικό χώρο και ομάδα υποδοχής και διαλογής ύποπτων περιστατικών και πρότυπη μονάδα νοσηλείας σε θαλάμους μόνωσης και αρνητικής πιέσεως.
(EUROKINISSI)
Ειδική άσκηση προσομοίωσης του υπουργείου Υγείας, στο νοσοκομείο Αττικό για την υποδοχή των πρώτων ύποπτων κρουσμάτων λοίμωξης την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020. Το ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟΝ δραστηριοποιείται επίσης στην παροχή ιατρικής φροντίδας και την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων από τον κορονοϊό. Ειδικότερα διαθέτει ειδικό χώρο και ομάδα υποδοχής και διαλογής ύποπτων περιστατικών και πρότυπη μονάδα νοσηλείας σε θαλάμους μόνωσης και αρνητικής πιέσεως. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ανακοινώθηκε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Αθήνα. Πρόκειται για γυναίκα που είχε ταξιδέψει στην Ιταλία, σύζυγος στελέχους ναυτιλιακής εταιρείας η οποία στεγάζεται στο κτίριο του ΣΚΑΪ.

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Αθήναανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από το Υπουργείο Υγείας και τον Βασίλη Κικίλια.

Πρόκειται για γυναίκα, η οποία είχε ταξιδέψει σε πληγείσα από τον κορονοϊόπεριοχή της Ιταλίας καισύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι σύζυγος στελέχους ναυτιλιακής εταιρείας, η οποία στεγάζεται στο κτίριο του ΣΚΑΪ.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείοΑττικό απ΄το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο είχε νοσηλευτεί αρχικά.

Περισσότερα στοιχεία για την ηλικία ή το χρόνο του ταξιδιού της συγκεκριμένης γυναίκας δεν έγιναν γνωστά. Θα υπάρξει ιχνηλάτηση των επαφών και της συγκεκριμένης γυναίκας.

Πρόκειται για το τρίτο συνολικά κρούσμαπου έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής στην Ελλάδα. Τα άλλα δύο αφορούν την 38χρονη που νοσεί και νοσηλεύεται ήδη στο ΑΧΕΠΑστη Θεσσαλονίκη και τον γιο της.

ΠΗΓΗ: NEWS247.GR

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ