ΕΛΛΑΔΑ

Κλιτσίδης: "Καμία σχέση με Ρέτσο και Καμπετσή"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Καμπετσής EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Κλιτσίδης, Έλληνας μάνατζερ και επικεφαλής της εταιρείας Football Planet, υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση στην υπόθεση του Πάνου Ρέτσου και στην πιθανή μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Αργύρη Καμπετσή από τον Ολυμπιακό στη Ντόρτμουντ.

Ο Έλληνας εκπρόσωπος παικτών, Νίκος Κλιτσίδης, δήλωσε ότι δεν εμπλέκεται στην πιθανή μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Αργύρη Καμπετσή από τον Ολυμπιακό στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά ούτε έχει σχέση με την υπόθεση του στόπερ των Πειραιωτών, Πάνου Ρέτσου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Με έκπληξη διάβασα να αναφέρεται ότι εμπλέκομαι στην υπόθεση του Πάνου Ρέτσου, καθώς και να υπονοείται ότι έχω οποιαδήποτε σχέση ή εμπλοκή μαζί με άλλους διαμεσολαβητές στην πιθανή μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Αργύρη Καμπετσή από τον Ολυμπιακό στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ούτε εγώ, ούτε η εταιρεία μου "Football Planet", ούτε οποιοσδήποτε συνεργάτης μου έχουμε οποιαδήποτε σχέση με τους εν λόγω ποδοσφαιριστές ή οποιαδήποτε εμπλοκή στην πιθανή μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Καμπετσή, Νίκος Κλιτσίδης".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ