ΕΛΛΑΔΑ

ΚΕΔ: Ο Μαρίν είναι πιθανός διάδοχος του Περέιρα στη θέση του αρχιδιαιτητή

ΕΠΟ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΒΙΤΟΡ ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΜΠΙΟΡΝ ΒΑΣΑΛΟ (Eurokinissi Sports)
Μέλο Περέιρα EUROKINISSI SPORTS

Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Μαρίν είναι πιθανός διάδοχος του Περέιρα στη θέση του αρχιδιαιτητή.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αναμένεται να είναι διαφοροποιημένη την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού ήδη γίνονται ζυμώσεις και συζητήσεις για τον άνθρωπο που θα ηγείται της ΚΕΔ, αφού πρέπει να θεωρείται δεδομένο το τέλος του Βίτορ Μέλο Περέιρα. Ο Πορτογάλος ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο συνεργάτης του, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μαρίν, έχει πάρει το τελευταίο διάστημα πολλές από τις υποχρεώσεις του αρχιδιαιτητή και έχει αρκετές πιθανότητες να είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει. Αυτό και ο Λιβ Λίντμπεργκ πληρώνονται από την UEFA και δεν κοστίζουν στην ΕΠΟ εν αντιθέσει με τα άλλα μέλη της ΚΕΔ.

Αλλαγές θα υπάρξουν και σε άλλες θέσεις, αλλά όλα αυτά θα γίνουν εφόσον ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τον κορονοϊό και μαθευτεί το τι θα γίνει με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Όλη η δράση έχει σταματήσει και μένει να φανεί το τι μέλλει γενέσθαι. Πάντως, η ΚΕΔ θα έχει άλλο πρόσωπο την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ