ΕΛΛΑΔΑ

ΚΕΔ: Ικανοποιημένος ο Κλάτενμπεργκ από την φυσική κατάσταση των διαιτητών

Referee Mark Clattenburg during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 23, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
clattenburg/AP IMAGES AP IMAGES

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έμεινε ευχαριστημένος από τα επίπεδα φυσικής κατάστασης των διαιτητών, μετά και το τεστ που έγινε στην Θεσσαλονική.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έδωσε το παρών στο τεστ των διαιτητών της Super League 1, το οποίο έγινε στην Θεσσαλονίκη, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, καθώς σε γενικές γραμμές οι διαιτητές είναι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, αν και αναγνώρισε ότι υπάρχουν κάποια περιθώρια βελτίωσης. Η συντριπτική πλειοψηφία των διαιτητών πέρασε το τεστ.

Μαζί του ήταν και ο Άλαν Σνόντι, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ. Οι ατυχίες ωστόσο δεν έλειψαν, καθώς όπως δήλωσε ο Κλάτενμπεργκ δύο διαιτητές τραυματίστηκαν, ένας στην Αθήνα χθες και ένας στην Θεσσαλονίκη σήμερα, χωρίς να κατονομάζονται. Σύμφωνα με τον Σνόντι αυτό ήταν απολύτως φυσιολογικό.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δήλωσε: "Καλημέρα σας. Είμαι εδώ στην Θεσσαλονίκη για τα τεστ των διαιτητών της πρώτης κατηγορίας. Έγιναν τα τεστ σε όλους τους διαιτητές και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι. Επίσης έγιναν τα τεστ φυσικής κατάστασης των βοηθών της Super League 1 για την αγωνιστική περίοδο που αρχίζει. Είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Πρέπει να γίνουν κάποιες μικρές βελτιώσεις αλλά στο σύνολο είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είχαμε δύο τραυματισμούς, έναν χθες στην Αθήνα και έναν σήμερα εδώ. Θα λάβουν την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή και θα είναι έτοιμοι για την νέα αγωνιστική περίοδο. Σας ευχαριστώ".

Ο Άλαν Σνόντι είπε με τη σειρά του: “Είμαι ο Άλαν Σνόντι, ο μάνατζερ των διαιτητών της ΕΠΟ και αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ. Σήμερα ήρθαμε στην Θεσσαλονική για τα τεστ της 1ης κατηγορίας. Είμαι αληθινά πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση. Η συντριπτική πλειοψηφία πέρασε τα τεστ. Είχαμε έναν τραυματισμό αλλά αυτό είναι λογικό. Η γενική κατάσταση των συμμετεχόντων είναι πολύ καλή”.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ