ΕΛΛΑΔΑ

Κατίδης: "Φασίστας όποιος ψήφισε Χρυσή Αυγή"

Κατίδης: "Φασίστας όποιος ψήφισε Χρυσή Αυγή"
Κατίδης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Κατίδης, που πριν από δύο χρόνια προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τον ναζιστικό του χαιρετισμό στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Βέροια το 2013, την Κυριακή (20/9) αποδοκίμασε τη Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζοντας φασίστα όποιος την ψήφισε. (PHOTO).

Τον Μάρτιο του 2013 ο Γιώργος Κατίδης πανηγύρισε με ναζιστικό χαιρετισμό γκολ που σημείωσε σε βάρος της Βέροιας, όταν έπαιζε στην ΑΕΚ. Ο 20χρονος τότε μέσος κλήθηκε σε απολογία, τιμωρήθηκε με διακοπή συμβολαίου, ενώ ανέφερε πως δεν γνώριζε τι ακριβώς σήμαινε η κίνησή του αυτή.

Δύο χρόνια μετά, ανήμερα των Εθνικών εκλογών, ξέσπασε μέσω facebook, χαρακτηρίζοντας φασίστα όποιον ψήφισε Χρυσή Αυγή. "Την πρώτη φορα που ψήφισες Χρυσή Αυγή, ήσουν παραπλανημένος.Τη 2η, ήσουν αγανακτισμένος. Απο την 3η και μετά, είσαι απλώς ΦΑΣΙΣΤΑΣ!" έγραψε στον λογαριασμό του ο τέως παίκτης του Λεβαδειακού.

Κατίδης: "Φασίστας όποιος ψήφισε Χρυσή Αυγή"

Ο Κατίδης δεν έχει βρει ομάδα μετά το πέρασμά του από τους Βοιωτούς και κυκλοφορεί ελεύθερος.

"Ουδέποτε έκανα σχόλιο για τις εκλογές"

Τη Δευτέρα (21/9) το βράδυ ο Γιώργος Κατίδης μέσω του γνήσιου λογαριασμού του στο facebook ανέφερε πως το παραπάνω post δεν είναι δικό του, ούτε και ο λογαριασμός στον οποίο αναρτήθηκε το σχόλιο για τις εκλογές. Χαρακτηριστικά έγραψε: " Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ουδέποτε έκανα σχόλιο για τις εκλογές, ούτε είναι δικός μου ο λογαριασμός σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook), που μου αποδίδεται. Ήδη έχουν κινηθεί οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για τον συγκεκριμένο λογαριασμό που εμφανίζεται ως δικός μου. Ξεκαθαρίζω για άλλη μία φορά ότι αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίξω ξανά ποδόσφαιρο και να βρω μία ομάδα που θα μου δείξει εμπιστοσύνη".

Η πλευρά του Γιώργου Κατίδη ξεκαθαρίζει μέσω του Sport24.gr πως ο γνήσιος λογαριασμός του ποδοσφαιριστή είναι ΑΥΤΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ουδέποτε έκανα σχόλιο για τις εκλογές, ούτε είναι δικός μου ο λογαριασμός σε μέσο κοινων...

Posted by Γιωργος Κατιδης on Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ