ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελίες από διαιτητή στην Κρήτη: "Δεν σε γλιτώνει ούτε ο πατέρας σου"

Καταγγελίες από διαιτητή στην Κρήτη: "Δεν σε γλιτώνει ούτε ο πατέρας σου"

Περιστατικό βίας, σε αγώνα Β' κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος Λασιθίου. Διακόπηκε ο αγώνας, δείτε τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης

H αναμέτρηση του Λιβυκού με την ΑΟ Σκοπής διακόπηκε στο 75ο λεπτό λόγω επίθεσης στον διαιτητή και με το σκορ στο 2-0 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Κουτσουρά για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Λασιθίου και τον Β’ όμιλο, από την οποία η νικήτρια ομάδα θα αποκόμιζε προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης προνομιούχας θέσης στη βαθμολογία, η οποία οδηγεί στην τελική φάση όπου θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή και η άνοδος στην Α’ κατηγορία.

Όπως αναφέρει το Capitano.gr, ύστερα από υπόδειξη κόκκινης κάρτας, στο 75', ο διαιτητής καταγγέλλει επίθεση από 7 ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας και έτσι αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι. ''Ήρθαν πάνω μου και με έσπρωχναν συνεχώς'', έγραψε χαρακτηριστικά στο φύλλο αγώνα.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει στο Φ.Α ο ''άρχοντας'' της αναμέτρησης, προς το μέρος του κινήθηκε μέλος του Δ.Σ της γηπεδούχου ομάδας και του είπε: ''Eίσαι άσχετος, τα γ@@@ες πάλι, αυτή τη φορά δεν θα σε γλιτώσει ούτε ο πατέρας σου!''

Ο διαιτητής κάλεσε τους βοηθούς του στα αποδυτήρια, φοβήθηκαν για την ακεραιότητα τους, όπως αναφέρει, ενώ στη αργότερα κάλεσαν την αστυνομία ώστε να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Δείτε το φύλλο αγώνα:

Καταγγελίες από διαιτητή στην Κρήτη: "Δεν σε γλιτώνει ούτε ο πατέρας σου"

Πηγή: capitano.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ