ΕΛΛΑΔΑ

Καρυπίδης σε Αυγενάκη: "Αφήστε το πρωτάθλημα να κριθεί στο γήπεδο"

38η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ / ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
38η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ / ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Καρυπίδης βραβεύτηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και ζήτησε από τον Λευτέρη Αυγενάκη να κριθεί το πρωτάθλημα στο γήπεδο.

Κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων του ΠΣΑΠ τιμήθηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο ο Χρήστος Καρυπίδης. Ο37χρονος παλαίμαχος πια ποδοσφαιρριστής και νυν τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ κρέμασε το περασμένο καλοκαίρι τα παπούτσια του φορώντας τη φανέλα της Λαμίας.

Ο Χρήστος Καρυπίδης ευχαρίστησε τον ΠΣΑΠ για το βραβείο και ζήτησε από τον Λευτέρη Αυγενάκη που ήταν στην εκδήλωση να κριθεί το πρωτάθλημα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε: "Ευχαριστώ τον ΠΣΑΠ για την τιμή αυτή στο πρόσωπό μου. Η μετάβαση για μένα έγινε πολύ γρήγορα. Δεν είχα την ευκαιρία να πω ένα ευχαριστώ στην γυναίκα μου και τα δύο παιδιά που μου που ήταν πάντα δίπλα μου και με ακολουθούσαν σε όλα τα βήματα και τις αποφάσεις μου.

Πλέον επέλεξα ένα δύσκολο έργο σε ένα διαφορετικό πόστο. Θέλω να στείλω και ένα μήνυμα στον κ. Αυγενάκη που βρίσκεται εδώ. Αφήστε το πρωτάθλημα να κριθεί στο γήπεδο, από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές και όχι από τους πολιτικούς. Πιστέψτε με δίνουν σκληρές μάχες στις προπονήσεις και τους αγώνες και το δικαιούνται".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ