ΕΛΛΑΔΑ

Καρυοφίλης: "Σενάρια επιστημονικής φαντασίας ότι χτυπήθηκα"

Καρυοφίλης: "Σενάρια επιστημονικής φαντασίας ότι χτυπήθηκα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διαιτητής Κώστας Καρυοφίλης, για τον οποίο γράφτηκε ότι χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο, έκανε λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας. "Πήγαν να με μπερδέψουν σε μια κατά φαντασία ιστορία" σχολίασε ο Πειραιώτης ρέφερι.

Θύμα ξυλοδαρμού αναφέρθηκε σε μερίδα μέσων ενημέρωσης ότι έπεσε χθες στο κατάστημα που διατηρεί στην Οδό Θηβών, στο Περιστέρι, ο διαιτητής Κώστας Καρυοφίλης. Γράφτηκε μεταξύ άλλων ότι 30 άτομα που φορούσαν κράνη και λοστούς τα έκαναν γης μαδιάμ, με αποτέλεσμα τρεις υπάλληλοι και ο ίδιος να πάνε στο νοσοκομείο.

O Πειραιώτης ρέφερι, όμως, βγήκε μπροστά και μέσω της ιστοσελίδας "diaititis.gr" διέψευσε όσα διέρρευσαν, κάνοντας λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μάλιστα απέστειλε φωτογραφία του, θέλοντας να δείξει ότι δεν του συνέβη το παραμικρό. Φιλοξενήθηκε δήλωσή του, μέσω της οποίας ξεκαθάρισε:

"Αναγκάζομαι να δείξω τον εαυτό μου για να αντιληφθείτε ότι δεν συνέβη το παραμικρό, ούτε και με έδειραν 30 άτομα όπως γράφτηκε και μεταδόθηκε. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, αντιλαμβάνεστε δεν θα έβγαζα φωτογραφία για να αντικρούσω τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το μαγαζί μου εξάλλου που ήταν κλειστό εκείνη την ώρα, δεν έχει ζημιές άξιες λόγου.

Το ότι έγινε ένα επεισόδιο έξω από το κατάστημα δεν έχει να κάνει μαζί μου, αλλά ούτε και με τη διαιτησία, αφού εγώ πρόσφατα επανήλθα, αφού ήμουν 1,5 χρόνο εκτός, καθώς έκανα μια λεπτή επέμβαση στη μέση. Άρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτός ο ανύπαρκτος ντόρος. Λυπάμαι και θλίβομαι γιατί πήγαν να με μπερδέψουν σε μια κατά φαντασία ιστορία".

Καρυοφίλης: "Σενάρια επιστημονικής φαντασίας ότι χτυπήθηκα"

(Η φωτογραφία που απέστειλε στο diaititis.gr ο Καρυοφίλης, θέλοντας να δείξει ότι δεν χτυπήθηκε από κανέναν)

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ