Κάρτα υγείας ΕΠΟ: Ένοχοι οι Γκαγκάτσης, Γκιρτζίκης και Πιλάβιος

Γκιρτζίκης

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε ένοχους τους τρεις πρώην προέδρους της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, Γιώργο Γκιρτζίκη και Σοφοκλή Πιλάβιο, όπως και τους Γιάννη Οικονομίδη και Γιώργο Σιντόρη για την κάρτα υγείας.

Το Τριμελές Εφετείου Κακουργημάτων αποφάσισε την ενοχή σε πρώτο βαθμό τριών πρώην προέδρων της ΕΠΟ για την περιβόητη υπόθεση της κάρτας υγείας. Οι Βασίλης Γκαγκάτσης, Σοφοκλής Πιλάβιος και Γιώργο; Γκιρτζίκης κρίθηκαν ένοχοι, όπως είχε προτείνει και ο εισαγγελέας, Χαράλαμπος Τζώνης. Ένοχοι κρίθηκαν και και δύο πρώην μέλη της ΕΠΟ, οι Γιώργος Σιντόρης και Γιάννης Οικονομίδης και άπαντες περιμένουν να γνωστοποιηθούν οι ποινές.

Θυμίζουμε πως υπόθεση είχε να κάνει με ένα πρόγραμμα ιατρικών εξετάσεων σε εκατοντάδες χιλιάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές το 2005, αλλά δεν υλοποιήθηκε ποτέ και καταγγέλθηκε οκτώ χρόνια μετά. Η ΕΠΟ όλο αυτό το διάστημα κατέβαλε κανονικά τα χρήματα στις συμβαλλόμενες εταιρίες, ζημιώνοντας με ένα ποσό τα ταμεία της κοντά στα 13.000.000 ευρώ.

Παρά την εισήγηση του εισαγγελέα για ενοχή, αθώοι κρίθηκαν οι Ευάγγελος Τοπολιάτης, Βασίλης Χατζηαποστόλου, Θόδωρος Καραμελίδης και Νίκος Προύντζος, όπως και οι Γιώργος Σαρρής, Αριστείδης Σταθόπουλος,  Νίκος Φύριος, Γιάννης Σιγάλας, Νίκος Ανασόπουλος, Θεόδωρος Φωτίου, Γιάννης Δεσύλας, Γιάννης Καλύβας, Ευάγγελος Μαζαράκης, Χρήστος Σάββας, Βασίλης Μάντζιος, Σπύρος Καλογιάννης, Σωκράτης Παπαδόπουλος.

Αθώοι κρίθηκαν και οκτώ κατηγορούμενοι από τις δύο εταιρείες, οι Παντελής Κύρκας, Κωνσταντίνος Θεοδοσίου, Ιωσήφ Αβραμίδης, Κωνσταντίνος Βουρδάκης. Ιωνας Χατζηιωνάς, Γιώργος Λυγεράκης, Αθανάσιος Ισμαήλος, Αριστείδης Σταυρόπουλος.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι 5 στάσεις στο σεξ που καίνε τις περισσότερες θερμίδες

Ποιες είναι οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες στάσεις για να χτίσεις κορμί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS