ΕΛΛΑΔΑ

H χαρά του παιχνιδιού

H χαρά του παιχνιδιού
PARISSARRIKOSTAS@

Η πρώτη ημέρα του 1ου Fair Play Festival που οργανώνει η ΕΠΟ με τη συμμετοχή κοριτσιών από Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Αττικής, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ευτυχία στα πρόσωπα των αθλητριών, των προπονητών και των γονέων τους.

"Η χαρά του παιχνιδιού", όπως εξήγησε ο Αντώνης Νικοπολίδης στις... στάρλετ του ποδοσφαίρου, είχε την τιμητική της το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο των Βριλησσίων. Εκεί όπου βρέθηκαν «Όλες μαζί για το παιχνίδι»!

Η πρώτη ημέρα του 1ου Fair Play Festival που οργανώνει η ΕΠΟ με τη συμμετοχή κοριτσιών από Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Αττικής, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και... ευτυχία στα πρόσωπα των αθλητριών, των προπονητών και των γονέων τους!

Στο event έλαβαν μέρος 100 κοπέλες ηλικίας 12 έως 16 ετών, από επτά Ακαδημίες και απόλαυσαν το ποδόσφαιρο με τον ίδιο ενθουσιασμό που έζησαν την εκδήλωση όλοι οι συμμετέχοντες.

Στην πρώτη ημέρα αυτού του πρωτοποριακού ποδοσφαιρικού πάρτι με σκοπό την ανάπτυξη και την πρόοδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα (στο πλαίσιο και της γενικότερης καμπάνιας της UEFA, έτσι ώστε να γίνει το ποδόσφαιρο το υπ' αριθμόν 1 σπορ στην Ευρώπη για τις γυναίκες), συνέβησαν πολλά και συναρπαστικά!

H χαρά του παιχνιδιού
PARISSARRIKOSTAS@

- Αγώνες με θέαμα, αγωνιστική χάρη και πάθος, αλλά πάντοτε στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι, ανάμεσα στις ομάδες του Αστέρα Χαϊδαρίου και της Μικτής Ζωγράφου/Ακράτητου, όπως και του Αγ. Δημητρίου Αθηναϊκής με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας.

- Διαγωνισμός επιδεξιοτήτων με την μπάλα, σε αναμέτρηση ποδοβόλεϊ μεταξύ ΑΟ Βριλησσίων και Ολυμπιάδας Υμηττού.

- Ομιλία του Ομοσπονδιακού τεχνικού Νεανίδων-Κορασίδων Αντώνη Πριόνα για τη σημασία και τη σπουδαιότητα του Fair Play στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητισμό και στη ζωή.

- Παρουσία και σύντομο μήνυμα του ομοσπονδιακού τεχνικού των Ελπίδων Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

- Ανάλυση για την ανάγκη σωστής άσκησης και επαφής με το ποδόσφαιρο σε συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες, όπως και τον τρόπο ανάπτυξης μέσω της προπόνησης των αθλητριών του ποδοσφαίρου, από τον γυμναστή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Γρηγόρη Μπιζά.

H χαρά του παιχνιδιού
PARISSARRIKOSTAS@

Το πρόγραμμα "Όλες μαζί για το παιχνίδι" υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα συνεχιστεί την Κυριακή από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, με νέες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις από τα κορίτσια των Ακαδημιών, με επιμορφωτικές ομιλίες για το ρόλο της ψυχολογίας και της σωστής διατροφής από επιστημονικούς συνεργάτες των Εθνικών Ομάδων, με απονομές βραβείων και αναμνηστικές φωτογραφίες, αλλά και πολλή διασκέδαση με το Zumba session με το οποίο θα ολοκληρωθεί η γιορτή.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ