ΕΛΛΑΔΑ

H φάρσα του "Τσουκαλά" Αρμύλαγου στον Στέλιο Γιαννακόπουλο

H φάρσα του "Τσουκαλά" Αρμύλαγου στον Στέλιο Γιαννακόπουλο
EUROKINISSI

O παλαίμαχος επιθετικός, Θοδωρής Αρμύλαγος παραχώρησε συνέντευξη στο Oneman.gr και αποκάλυψε ανέκδοτες ιστορίες με πρωταγωνιστές τους Στέλιο Γιαννακόπουλο και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Ο Θοδωρής Αρμύλαγος αποτέλεσε ένα απ' τα μεγαλύτερα "κανόνια" των χαμηλότερων κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου τη δεκαετία του '90. Σε 560 συμμετοχές σε πρώτη, δεύτερη και τρίτη Eθνική κατηγορία με τις φανέλες των Εθνικού Αστέρα, Αιολικού, Πανηλειακού, Αθηναϊκού, Πανελευσινιακού, Αγίου Νικολάου και Φωστήρα παραβίασε τις αντίπαλες εστίες 434 φορές.

Ο παλαίμαχος επιθετικός παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Oneman.gr και αποκάλυψε ανέκδοτες ιστορίες με πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων, τον Στέλιο Γιαννακόπουλο και τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης στον Πανηλειακό. Μάλιστα, ο Γιαννακόπουλος ήταν το... θύμα σε αρκετές απ' τις φάρσες του, με αποκορύφωμα το τηλεφώνημα ως Τάκης Τσουκαλάς ύστερα απ' τη μεταγραφή του "Stelios" στον Ολυμπιακό.

''Όταν ο Γιαννακόπουλος υπέγραψε στον Ολυμπιακό τον πήρα τηλέφωνο, προσποιήθηκα πως ήμουν ο Τσουκαλάς από τη Θύρα 7 και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

-Γεια σου Στέλιο, είμαι από τη Θύρα 7. Σε πήρα για να σου δώσω συγχαρητήρια που ήρθες στον Ολυμπιακό.

-Ευχαριστώ πολύ.

-Έχω μάθει πως είσαι Ολυμπιακός από μικρός.

-Ναι, ναι.

-Με εσένα και τον Τζόλε στα άκρα, που είστε Ολυμπιακοί από κούνια θα τους πατάμε στο λαιμό τους βάζελους και του χανούμηδες.

-Ναι, ναι.

-Τι ναι, ναι ρε;

-Ποιος είναι;

-Εγώ ποιος είμαι; Ή εσύ που έχεις στο δωμάτιο σου τις φωτογραφίες του Ζάετς και του Σαραβάκου; Έλα αύριο στου Ρέντη και θα δεις κάτι μπουνίδια που θα φας.

Κλείνω το τηλέφωνο και μετά από 1-2 ώρες παίρνω τηλέφωνο την Φλώρα, την μητέρα του, για ξεκάρφωμα και της λέω: 'Συγχαρητήρια Φλωρίτσα! Κοίτα να δεις, όμως, που οι παλιοπυργιώτες πήγαν και μας ρουφιάνεψαν'. Μετά από λίγο και ενώ κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα, πήγα στο σπίτι του Στέλιου, ο οποίος ήταν ιδρωμένος από τον φόβο του. Τους αποκάλυψα την αλήθεια και έπεσαν πάνω μου δέκα άτομα και άρχισαν να με δέρνουν'', υποστήριξε, ενώ για τον Τζόρτζειβιτς ανέφερε:

"Ο Τζόλε ήταν εντελώς διαφορετική περίπτωση. Είχε έρθει από τον Ερυθρό Αστέρα. Του είχαν πει πως ο Πανηλειακός ήταν ομάδα Β' Εθνικής και ότι έπαιζε μπαράζ για να ανέβει στην Α'. Εμείς όχι μόνο βρισκόμασταν στην Γ', αλλά ούτε παίζαμε μπαράζ για να ανεβούμε στην Β'. Θυμάμαι στον πρώτο μας αγώνα παίξαμε με την ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια για το Κύπελλο. Ο Τζόλε είχε κάνει άλογο τον Μπορμπόκη και όλο το γήπεδο ήθελε να μάθει ποιος ήταν. Σε κάποια φάση μου έβγαλε μία σέντρα και έκανα το 0-1. Τελικά, χάσαμε 4-1, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Έκανε τη διαφορά και ας κάπνιζε από τότε τέσσερα πακέτα την ημέρα. Ξεχώριζε τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια. Βάλαμε 127 γκολ στη Γ' Εθνική. Ρίχναμε παντού 6άρες και 5άρες. Ρίξαμε 8 γκολ μέσα στο Αιγάλεω, από τα οποία είχα βάλει τα 4 (ο λουκουμάς που λέγαμε)".

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο Oneman.gr

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ